RAD van Double Fine komt in augustus

RAD van Double Fine komt in augustus

Bandai Namco heeft getweet dat de geëerbiedigde ontwikkelingsstudio, Double Fine, hun aankomende jaren 80-achtige videogame RAD op 20 augustus zal uitbrengen.

Bandai Namco publiceert de actieknop van de top naar de Nintendo Switch en andere platforms.

video

Over RAD

Het is een dappere nieuwe radioactieve wereld, ben je bereid om je wagen in de Fallow te wagen? Introductie van RAD een nieuw spel ontwikkeld door Double Fine Productions.

RAD is een 3D-actie-rogue-achtige set in een post-post-apocalyptische wereld, waar de mensheid niet één keer, maar tweemaal met armageddon te maken heeft gehad.

Als een tiener-hoofdrolspeler moet je je wagen aan de Fallow – een steeds veranderende, radioactieve woestenij vol met onbekende en onuitsprekelijke wezens. Hier vindt u de oplossing om de wereld te helen en het gebarsten, dorre landschap om te vormen tot een weelderige bron van nieuw leven.

Maar de toekomst van de mensheid brengt grote persoonlijke kosten met zich mee, hoe dieper je reis naar onbekende gebieden, hoe meer je jezelf blootstelt aan gnarly toxines die grote schade aanrichten aan je fragiele menselijke vorm.

Het lot van de wereld hangt af van jou, je vertrouwde vleermuis en welke vreemde nieuwe vaardigheden je ook krijgt, terwijl de wereld om je heen je lichaam verwoest en je verandert in iets dat veel minder is dan dat van een mens, maar veel krachtiger.

Maar vergeet dat allemaal – ga die zoete vleermuis pakken en help de wereld redden … of wat er dan nog van overblijft!

Ontdek welke mutante vaardigheden je kunt winnen als deze roguike game aankomt in de zomer van 2019!