Resident Evil 5 & 6 footage

Resident Evil 5 & 6 footage

Capcom TV heeft beelden vrijgegeven van wat ze hebben gedekt tijdens de Tokyo Game Show 2019 op 15 september 2019. Tijdens de show worden Resident Evil 5 en Resident Evil 6 getoond op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Resident Evil 5

Angst die je niet kunt vergeten

Een van de meest populaire Resident Evil-titels kan nu onderweg worden gespeeld, met Chris Redfield en zijn partner Sheva Alomar, terwijl ze zich naar het hart van Afrika wagen om een ​​uitbraak te onderzoeken.

Deze volledig geladen release bevat single-player en co-op modes en bevat alle eerder uitgebrachte DLC (Lost in Nightmares en Desperate Escape verhaaluitbreidingen, Versus-modus, extra figuren en 4 kostuums), No Mercy-modus, evenals de nieuwe modus “The Mercenaries United”, die de twee favoriete favoriete modi, The Mercenaries en The Mercenaries Reunion combineert voor een nog intensere ervaring.

Over Resident Evil 6

Geen hoop meer

Resident Evil 6 combineert actie en overlevingshorror en is een dramatische horrorervaring die niet mag worden vergeten.

De game strekt zich uit over verschillende delen van de wereld met in de hoofdrol meerdere speelbare personages, waaronder favorieten van fans en nieuwe gezichten. Spring in de strijd, alleen of samen met maximaal 4 spelers in 4 dramatische hoofdstukken van de campagne of ga naar een van meerdere extra modi, zoals Survivor, die maximaal 6 spelers tegen elkaar kan opnemen in een verhitte strijd. Deze editie bevat alle DLC, samen met twee kostuums per hoofdpersonage, oorspronkelijk ontgrendelbaar exclusief via Residentevil.net, die nu ontgrendelbaar zijn via de game zelf.