Rogue Company – Ondersteunt 5-V-5 Online Cross-play

Rogue Company – Ondersteunt 5-V-5 Online Cross-play

De nieuwe IP van Hi-Rez Studios, Rogue Company, is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vorige week op het systeem te komen. De game ondersteunt 5-v-5 online cross-play tussen huidige platforms met een verscheidenheid aan op doelen gebaseerde modi.

video

Over Rogue Company

Introductie van Rogue Company, een 5-v-5 online shooter van Hi-Rez Studios. In dit nieuwe IP kunnen spelers tegen vrienden spelen of direct online matchen met een vergelijkbaar bekwaam team in een verscheidenheid aan op doelstellingen gebaseerde modi. Huurlingen kunnen volledig worden aangepast aan de stijl van de speler.

Rogue Company sluipt naar de Nintendo Switch in 2020.

Rogue Company is een multiplayer-schietspel dat naar alle belangrijke platforms komt: Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc. Met een arsenaal aan huurlingen, wapens, vaardigheden en spelmodi is er altijd iets te beheersen.

Rogue Company is een uiterst geheim syndicaat van elite huurlingen over de hele wereld. Voor het grootste deel van de wereld zijn de ongrijpbare huurlingen op zijn best een gerucht. Voor degenen die op de hoogte zijn, zijn malafide bedrijfsmedewerkers echter onmisbaar voor het oplossen van de dodelijkste en meest uitdagende missies ter wereld. Als huurling van Rogue Company grijpen spelers hun favoriete wapen en duiken ze naar iconische locaties om online te concurreren in verschillende spelmodi voor spelers en spelers.

Groepeer je met vrienden en domineer de concurrentie. Rogue Company biedt cross-play en cross-progressie op alle platforms.