SEGA geeft Rock of Ages II: Bigger & Boulder uit

SEGA geeft Rock of Ages II: Bigger & Boulder uit

SEGA heeft aangekondigd dat het Action-based tower defense-titel Rock of Ages II: Bigger & Boulder gaat publiceren. Ontwikkeld door Ace Team, komt op 14 mei in de Nintendo Switch eShop.

video

Over Rock of Ages II: Bigger & Boulder

In Bigger & Boulder heeft Atlas, de Griekse Titan die de eeuwige saaie taak op zich heeft genomen om de hemel omhoog te houden, de bal letterlijk laten vallen en verschillende periodes van de kunstgeschiedenis moeten doorlopen om aan de gevolgen te ontsnappen.

Deel torenverdediging, deels racegame, Rock of Ages 2 heeft veel te veel rock voor één switch. Werk samen met maximaal drie vrienden online, in coöperatief spel om de vijandelijke poorten te vernietigen, of maak een pad van vernietiging tegen elkaar om te bewijzen wie de echte rotsgod is.

Belangrijkste kenmerken

  • Multiplayer voor maximaal vier personen: een beetje vriendelijke concurrentie doet niemand iets. Speel met maximaal vier spelers online in een wedstrijd voor de verpletterende dood, met de mogelijkheid om de banners en kleuren voor je rotsblok aan te passen.
  • Volslagen chaos – Uitbreiding van de eerste game met een meer diverse selectie van eenheden en een grotere focus op de rock-smash-strategie in Bigger & Boulder, chaos heerst opperste!
  • Verbeterde fysica en vernietigbare omgevingen – Rock of Ages 2, ontwikkeld in Unreal Engine 4, heeft een verbeterde fysica, waarmee je je tegenstander kunt kraken, verpletteren, pletten en afvlakken!
  • ACE Team’s eigenzinnigheid op het gebied van het handelsmerk – met humor tot 11 jaar, zullen spelers rocken en rollen door de eeuwen heen. Beroemde historische en mythologische figuren pas op.
  • Historisch onnauwkeurige bazen – Neem het op tegen kunstwerken die tot leven komen in boss-gevechten met de wil van The Thinker en de Great Sphinx, leidend tot de almachtige eindbaas in een krachtmeting zoals je je nooit zou voorstellen!