Sneak Peek van Baba Is You

Sneak Peek van Baba Is You

Vraagt je jezelf af of je hersenen een literaire ontploffing zullen hebben met Baba Is You op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu een voorproefje krijgen van het unieke puzzelspel van Hempuli.

video

Wissel woorden om om de wereld vorm te geven en leid de schattige Baba naar de vlaggetjes! Baba Is You zal de Switch eShop op 13 maart 2019 raken, voor precies $ 15 USD.

Over Baba is You

Baba Is You is een puzzelspel waarin de spelregels kunnen worden gewijzigd tijdens het spelen van het spel, wat leidt tot verrassende en unieke interacties.

In dit lastige puzzelspel maak je niet alleen de regels – jij bent de regels!

Baba Is You is een bekroonde puzzelgame waarin je de spelregels kunt veranderen. In elk niveau zijn de regels zelf aanwezig als blokken waarmee u kunt communiceren; door ze te manipuleren, kun je veranderen hoe het niveau werkt en verrassende, onverwachte interacties veroorzaken! Met een paar eenvoudige blokkeringen kun je jezelf veranderen in een rots, graspartijen veranderen in gevaarlijk hete obstakels en zelfs het doel veranderen dat je nodig hebt om iets heel anders te bereiken.