Sniper Elite V2 Remastered – Launch overview trailer

Sniper Elite V2 Remastered – Launch overview trailer

De release van Sniper Elite V2 Remastered voor Nintendo Switch heeft plaatsgevonden – en de ontwikkelaars zorgen ervoor dat iedereen het weet.

video

Rebellion heeft een nieuwe Launch Day-trailer uitgebracht, die dient als een introductie tot de instellingen en functies van de game.

Natuurlijk zou het geen Sniper Elite-trailer zijn zonder overdadige hoeveelheden röntgenfoto’s, dus misschien willen neerslachtige kijkers duidelijk sturen.

Over Sniper Elite V2 Remastered

Jij bent elite sluipschutter Karl Fairburne, geparachuteerd in Berlijn temidden van de laatste tribune van de Duitsers. Jouw missie is om te voorkomen dat nazi-V2-rakettechnologie in handen komt van het Rode Leger. U moet sleutelwetenschappers helpen die graag naar de VS willen mankeren en degenen die u in de weg staan, moet beëindigen. Stealth is de sleutel als je merkt dat je gevangen zit tussen twee wanhopige legers in een race tegen de klok.

Beheers authentieke wapens, bestudeer je doelwit, versterk je positie, richt het schot op en gebruik je vaardigheden, geduld en sluwheid om de missie te bereiken.