Square Enix; Nintendo Switch aantrekkelijk en belangrijk

Square Enix; Nintendo Switch aantrekkelijk en belangrijk

Het Japanse  Square Enix is één van Nintendo’s partners die het systeem ondersteunen. In een recent interview gaf Matsuda zijn visie op de Nintendo Switch als systeem.

Hij is niet anders dan positief en noemt het een aantrekkelijk apparaat (vrij vertaald):”De Nintendo Switch is een erg aantrekkelijk en belangrijk platform voor ons. Als een gamebedrijf is het belangrijke om een breed portfolio te hebben, waaraan de Nintendo Switch bijdraagt met diens unieke hardware.”

De CEO sprak verder over de titel I Am Setsuna, waar hij naar verwijst met ‘Project Setsuna’. Dit spel verscheen op 3 maart gelijktijdig met de lancering van de Nintendo Switch.

“Toen we begonnen te werken aan Project Setsuna, was de Nintendo Switch nog niet uit en was er geen verdere informatie over bekend. We richtten ons erop om een game in deze stijl te maken en om dit te maken op een home console. We hadden echter nog geen concrete ideeën over welke consoles we zouden aandoen tijdens de planning.”

Deze uitspraak, gecombineerd met de andere toezegging uit dit interview, wijzen erop dat Square Enix de Nintendo Switch in de toekomst sterk zal blijven ondersteunen.

Wat zou jij van Square Enix op de Nintendo Switch willen zien? Laat het ons weten!