Star Wars Pinball komt op 19 September

Star Wars Pinball komt op 19 September

Ontwikkelaar Zen Studios heeft aangekondigd dat Star Wars Pinball dit jaar op 19 september naar de Switch zal komen.

Star Wars Pinball is een verzameling van de complete digitale flipperkasttafels van Zen Studios.

Over Star Wars Pinball

19 TAFELS DIE ALLE EINDE VAN EEN GALAXY VIEREN FAR AWAY

Tafels beslaan een verbazingwekkende hoeveelheid verhalen uit de Star Wars-melkweg, die in vijf verschillende categorieën vallen:

  • Filmaanpassingen: afleveringen IV, V, VI, VII en VIII; Rogue One: A Star Wars Story; Solo: een Star Wars-verhaal
  • Tv-aanpassingen: Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels
  • Personages: Han Solo, Darth Vader, Calrissian Chronicles, Boba Fett, Droids
  • Locaties: Ahch-To Island, Battle of Mimban
  • Thema’s: Jedi versus Sith in Masters of the Force, X-wings vs. TIE-jagers in Starfighter Assault, de schurk in Might of the First Order

Naast de single player-modi, kunnen spelers ook online concurreren in toernooien, competities en hoge scores. De collectie heeft ook een aantal exclusieve functies van Switch, inclusief HD rumble, verticaal spelen, evenals het volgende:

  • Galactische strijd: elke Star Wars-flipperkast in de Melkweg zal ervoor kiezen om de lichte of donkere kant te volgen in een eeuwigdurende online digitale touwtrekwedstrijd tussen de krachten van goed en kwaad. Wat is je lot?
  • Carrière-modus: Ontworpen met korte on-the-go gameplay-sessies in het achterhoofd, deze modus daagt je uit om heel specifieke flipperkast-gebaseerde missies te voltooien in alle 19 tafels. Kies het pad van de Jedi of de Sith als voortgang door 50 loopbaanrangen. Sommige missies omvatten het beheersen van geweldige minigames met Star Wars-thema die voor sommige spelers moeilijk te bereiken zijn via regulier spel, zoals het besturen van een X-wing of TIE-jager of het vechten met Darth Vader in een lichtzwaardduel.
  • Forceer krachten en talenten: verzamel Holocron Shards tijdens missies om Force-krachten en -talenten te ontgrendelen die speciale in-game bonussen opleveren als ze worden geactiveerd, zoals multipliers, vertragingen en meer.
  • Cantina Jukebox: verzamel de beste deuntjes in de melkweg terwijl je aan elke tafel speelt. Als je eenmaal een nummer hebt gehoord, kun je ernaar luisteren wanneer je maar wilt.