Super Hyperactive Ninja komt

Super Hyperactive Ninja komt

Fans van het 2D-actieplatform genre zullen blij zijn te weten dat Super Hyperactive Ninja op weg is naar Nintendo Switch.

Over Super Hyperactive Ninja

Super Hyperactive Ninja wordt beschreven als een snelle platformgame die is ontworpen om een “echte zware uitdaging” te bieden op meer dan 50 niveaus, compleet met geheime paden, ontgrendelbare items en personages.

video

Maak je klaar om je koffie-ninjavaardigheden te verbeteren, je zult ze nodig hebben in deze hardcore platformer!

Super Hyperactive Ninja is een snelle hyper-caffeinated actie-platformer in 2D, ontworpen met degenen die een echte zware uitdaging en speedrunners in gedachten willen hebben.

De gemene Shogun heeft alle koffie uit het geheime ninjadorp Kohinomura gestolen en teruggevonden voordat je in slaap valt!

Je zult spelen als Kohimaru, de laatste van de Coffee-Nin, om het sjogoense leger van kwaadaardige ninja’s en samoerai en zijn geweldige yokai-generaals te verslaan.

Red je kameraden en vind de Legendarische Koffie terug, waarvan gezegd wordt dat hij oneindige energie schenkt aan degene die het zonder melk in zijn geheel neemt.

Gebruik de kracht van cafeïne om de hyperactieve modus in te gaan, sneller te rennen en vijanden te doden, maar gebruik het verstandig! U kunt in de hyperactieve modus niet van richting veranderen en uw energie raakt sneller leeg.

video

Je energie is beperkt en moet worden opgeladen met de koffie die je in de levels vindt. Als je geen cafeïne meer hebt, is het SPEL OVER!