Super Mario Maker 2 – Accolades trailer

Super Mario Maker 2 – Accolades trailer

Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor Super Mario Maker 2 om enkele positieve dingen te benadrukken die critici hebben gezegd over het recent uitgebrachte vervolg.

video

De lof reikte uit gunstige recensies en beschreef de game als “het complete pakket van spelen, creëren en ontdekken” en “absoluut fantastisch”.

Super Mario Maker 2 – een directe klassieker

Doorbreek de regels en maak de Super Mario-cursussen waarvan je altijd al hebt gedroomd in Super Mario Maker 2, alleen op Nintendo Switch! Met veel nieuwe tools, cursusonderdelen en functies tot je beschikking, laat je je fantasie de vrije loop terwijl je unieke niveaus maakt om te delen met vrienden en spelers over de hele wereld.

SPEEL OP JOUW MANIER!

Help bij het opnieuw opbouwen van het kasteel van prinses Peach in de nieuwe verhaalmodus. Met meer dan 100 originele levels ontworpen door Nintendo, zul je zeker wat tips en inspiratie opdoen voor je volgende creatie terwijl je speelt!

Wil je je creaties laten zien aan vrienden? Maximaal vier spelers kunnen proberen om gemaakte cursussen tegelijkertijd te verslaan in een lokale multiplayer, of via een virtuele ruimte op hun eigen Nintendo Switch-console via lokale draadloze multiplayer. Speel als Mario, Luigi, Toad en Toadette en laat het plezier beginnen!

DELEN MET ALLES EN IEDEREEN!

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je lid worden van de verbazingwekkend creatieve Super Mario Maker 2-community en je levels uploaden voor andere spelers om uit te proberen! Je zult ook een bijna onbeperkt aantal cursussen vinden die door de community zijn gemaakt en die je meteen kunt spelen of lokaal kunt opslaan om later offline te spelen.