Super Mario Maker 2 – Krijgt nieuwe Course Onderdelen in toekomstige updates

Super Mario Maker 2 – Krijgt nieuwe Course Onderdelen in toekomstige updates

Nintendo heeft een nieuwe update uitgebracht voor Super Mario Maker 2, met meer multiplayer- en besturingsopties.

Wat is nieuw in Super Mario Maker 2

De game laat mensen nu online spelen met vrienden in zowel de multiplayer versus als multiplayer coöperatieve modus.

De functie Spelen met vrienden is nu beschikbaar via het netwerkafspeelmenu in Super Mario Maker 2. Met deze functie kunnen spelers cursussen kiezen uit Course World en die opslaan in Coursebot. Bovendien wordt de mobiele Nintendo Switch Online-app nu ondersteund in Super Mario Maker 2 voor voicechat.

Super Mario Maker 2 ondersteunt nu ook LAN Play en heeft nieuwe functies voor Play in de buurt. Van Nintendo:

  • Je kunt nu spelen in Multiplayer Co-op-modus en Multiplayer versus-modus.
  • U kunt nu cursussen selecteren die zijn geüpload naar Course World, evenals cursussen die zijn opgeslagen in Coursebot.
  • Bij het spelen van een cursus die is opgeslagen op Coursebot, hoeft het hostsysteem niet te zijn verbonden met internet.

Plannen voor de toekomst

Naast die update heeft Nintendo of America aangekondigd dat er meer updates op komst zijn en beloofde toekomstige updates nieuwe cursusonderdelen zullen bevatten. Ze hebben echter niet uitgebreid wat voor soort cursusonderdelen zijn, dus we zullen moeten afwachten.

Er is nu ook de mogelijkheid om touchscreen- en knopbedieningen te gebruiken bij het maken van cursussen in de Handheld-modus! Kijk uit naar extra game-updates, waaronder nieuwe cursusonderdelen in de toekomst.