Super Mario Maker 2 – Release Date Trailer + Pre-Order bonus

Super Mario Maker 2 – Release Date Trailer + Pre-Order bonus

Nintendo deelde de releasedatum van de langverwachte Super Mario Maker 2 op het Nintendo Switch-systeem.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Spoedige release

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni aan, wat een paar weken na de E3 is. Nintendo UK heeft een speciale release-datumtrailer geüpload en ook de pre-order incentives van het spel onthuld voor zowel digitale als fysieke editie-klanten.

Bonus

De bundel Super Mario Maker 2 Limited Edition is tijdelijk beschikbaar en bevat het spel en een individueel lidmaatschap van 12 maanden voor Nintendo Switch Online, Nintendo’s online gaming-service waarmee leden tegen elkaar kunnen spelen in compatibele titels, toegang hebben tot een groeiende bibliotheek van NES-games en nog veel meer.

Daarnaast is een speciale Nintendo Switch stylus * met Super Nintendo Maker 2, ideaal voor het bewerken van cursussen in de handheld-modus, beschikbaar bij geselecteerde retailers als een bonus voor spelers die de game bij de lancering kopen.

Iedereen die liever het gemak heeft om de game op elk moment op hun Nintendo Switch-console te hebben geïnstalleerd, zal ook in de nabije toekomst het spel in de Nintendo eShop kunnen reserveren, hetzij als standaardspel, hetzij als een digitale bundel inclusief het spel en een 12 maanden Nintendo Switch Online Individueel lidmaatschap. Spelers die vooraf de bundel digitaal bestellen, komen ook in aanmerking voor een stylus.

Notitie

We moeten constateren dat deze bonus het niet voor alle retailers lijkt te zijn. Sommigen hebben andere bonussen vermeld als het gaat om het voorbestellen van Super Mario Maker 2. Zoals een steelbook case onder andere.

Een stylus lijkt misschien een goede zaak voor deze game, dus iemand die een een goede suggestie heeft voor als we de Super Mario Maker 2 stylus niet krijgen?