Super Smash Bros. Ultimate – Meer DLC vechters na de Fighters Pass

Super Smash Bros. Ultimate – Meer DLC vechters na de Fighters Pass

Er is nog maar één onaangekondigd Super Smash Bros. Ultimate-personage opgenomen in de Fighters Pass, maar Nintendo heeft in de Nintendo Direct bevestigd dat de DLC-personages daarna niet stoppen.

video

Nog meer DLC-vechters zullen in de toekomst ‘meedoen’. Ze maken geen deel uit van de Fighters Pass en worden apart verkocht.

Meer DLC Fighters

Toen de game werd gelanceerd, heeft Nintendo slechts vijf DLC-vechters onthuld, plus de pre-orderbonus Piranha Plant. De eerste, Joker uit Persona 5, debuteerde in april, en de tweede, de held uit Dragon Quest, die in juli debuteerde.

De derde, Banjo-Kazooie, viel op de Nintendo Direct en de vierde, Terry Bogard van Fatal Fury, werd onthuld in de Nintendo Direct. Er is nog geen aankondiging van de vijfde vechter.

Elk van deze tekens kost $ 5,99 per stuk, hoewel het DLC-pakket van 5 tekens nog steeds beschikbaar is voor $ 24,99.

Na de Nintendo Direct voegde Super Smash Bros.-serie-directeur Masahiro Sakurai meer context toe aan zijn beslissing in een speciale Smash-gerichte videopresentatie.

Sakuria gaf aan

Voor mij voelt het alsof de finishlijn verder weg glijdt. Je vraagt je misschien af: “Hoe lang kan hij nog betrokken zijn bij Super Smash Bros. Ultimate?” Maar ik ben ook enthousiast. Door meer personages aan het spel toe te voegen, zullen er meer spelwerelden aan de serie worden toegevoegd, en uiteindelijk betekent dit dat er een nog grotere kans is om de fans te verrassen.

Tegelijkertijd vind ik dat Super Smash Bros. Ultimate zoveel personages en spelwerelden vertegenwoordigt dat het een enorm spel is geworden. Zelfs als de Super Smash Bros.-serie verder gaat, betwijfel ik of er een mogelijkheid zal zijn om zoveel karakters weer bij elkaar te brengen, dus ik wil deze plaat zoveel mogelijk blijven verbeteren en ik zal hard blijven werken aan het ontwikkelen het spel. Ik waardeer je steun.