Ubisoft kondigt Sports Party aan

Ubisoft kondigt Sports Party aan

Ubisoft blijft zich inzetten voor Nintendo Switch en de uitgever en ontwikkelaar heeft een nieuw gezelschapsspel aangekondigd voor het systeem in Sports Party.

Het is een geheel nieuwe titel en is niet hetzelfde als het Wii-spel dat in 2008 werd gelanceerd. Sports Party is een verzameling feestsporten die uit zes buitensporten bestaat die elk profiteren van het nieuwste Nintendo-systeem.

video

Over Sports Party

Sports Party is beschikbaar op 30 oktober 2018 op Nintendo Switch. Sea and Sun Sports zijn nu binnen handbereik, overal toegankelijk voor iedereen! Sports Party neemt je mee naar de kust waar het strand de berg ontmoet en zes buitensporten ontdekt.

Reproduceer realistische bewegingen met intuïtieve en inclusieve bedieningselementen en stap uit je luie stoel om je familie en vrienden uit te dagen, thuis of onderweg!

Belangrijkste kenmerken

  • Zes moderne en klassieke sporten: geniet van frisbee, jetski, basketbal, golf, skateboarden en strandtennis! Ontdek verschillende manieren om elke sport te spelen, waardoor Sports Party eenvoudig te spelen is en leuk om opnieuw te spelen! Wees de snelste bij het raken van doelen met je frisbee, daag je vrienden uit op 9 verschillende golf tracks, win de race of doe zoveel mogelijk trucs als je kunt op je jetski!
  • Plezier voor iedereen: van kinderen tot grootouders, iedereen zal dol zijn op de intuïtieve, eenvoudig op te nemen bedieningselementen! Met een toegankelijke maar uitdagende gameplay is de game geschikt voor alle leeftijden en is leuk voor het hele gezin. Het is de perfecte manier om tijd met je geliefden door te brengen!
  • Thuis en onderweg: dankzij de Switch-technologie kunnen maximaal vier spelers thuis spelen op hun tv of in de tabletop-modus. De handheld-modus is ook beschikbaar met klassieke knopbedieningen! Veel plezier met Sports Party waar je maar wilt!
  • Championship-modus: daag je vrienden en familie uit in een kampioenschap waarbij elke ronde willekeurig een speler wordt gekozen om de volgende sport te kiezen. Moge de beste speler winnen!
  • Een zonnige omgeving: geniet van de positieve sfeer van het sportfeest-eiland en ontdek idyllische stranden, de jachthaven, kliffen en vele andere verbazingwekkende monumenten waar het publiek op je wacht om je op te vrolijken!
  • Aanpasbare Avatars: pas je avatar aan je eigen stijl aan, van huidskleur en baarden tot tops, accessoires en schoenen. Nieuwe items worden ontgrendeld naarmate je verder komt!
  • Light Exercise: beleef een echt feel-good moment met Sports Party! Het enige wat je hoeft te doen is een Joy-Con oppikken en de intuïtieve en natuurlijke bewegingen van het spel volgen om jezelf actief te houden. Gezond zijn was nog nooit zo leuk!