Vasara Collection – Nieuwe Timeless Mode

Vasara Collection – Nieuwe Timeless Mode

QUByte Interactive heeft nieuwe details gedeeld over de nieuwe Timeless Mode van Vasara Collection! De VASARA-collectie wordt begin 2019 gelanceerd met Strictly Limited Games.

video

Timeless Mode

Een procedureel gegenereerde gamemodus, helemaal opnieuw opgebouwd met veelhoekige graphics, die de spelers plaatst tegen hordes kwaad in een voortdurende strijd om de top van het klassement.

In de tijdloze modus zijn graphics niet het enige dat is veranderd, nieuwe gameplaymechanismen zijn toegevoegd om volledig gebruik te maken van het nieuw toegevoegde breedbeeld gameplaygebied, zoals een nieuwe Dash-zet en ondersteuning voor maximaal vier spelers in coöperatie is toegevoegd.

Ook kun je in de Tijdloze modus spelen met elke combinatie van helden uit zowel Vasara 1 en 2, elk met hun eigen statistieken en gameplay-stijl.

Over Vasara Collection

VASARA, een shoot ’em up ontwikkeld door Visco Corporation voor de Arcades, komt naar PC en Consoles begin 2019.

Voorheen exclusief voor Arcades, ontwikkelt QUByte een geremasterde collectie van de twee originele VASARA-games die begin 2019 op pc en consoles zullen verschijnen als ‘VASARA Collection’.

VASARA speelt zich af in het jaar 1600 A.D. De huidige heerser van Japan, Hideyoshi Hashiba is overleden en Ieyasu Tokugawa is van plan over te nemen. De drie protagonisten proberen Tokugawa te behoeden voor slagen en vechten zich een weg door een reeks krijgsheren gestuurd door Tokugawa om hen te stoppen.