Wargroove – Gratis DLC-karakter onthuld

Wargroove – Gratis DLC-karakter onthuld

Ontwikkelaar Chucklefish heeft een gratis DLC-personage onthuld dat zeer binnenkort aan Wargroove wordt toegevoegd. Het personage is Wulfar, een commandant in de grijze Outlaw-factie van de game.

Zijn groove-vermogen stelt hem in staat om zowel vriend als vijand over de kaart te lanceren en daarbij schade aan te richten.

Maak kennis met Wulfar

Ontmoet Wulfar, een Outlaw Chief. Iedereen die de hoofdcampagne van de game heeft gespeeld, moet bekend zijn met eenheden van de Outlaw-factie – maar onze helden zijn nog nooit een Outlaw-commandant tegengekomen!

Wulfar is de baas van de grootste en oudste Outlaw-clan in Aurania.

Wulfar-Groove-animation

Hij staat enorm lang en gebruikt zijn kolossale kracht om zijn favoriete wapen te hanteren – een massieve stenen hamer. Het lijkt misschien een onhandig instrument, maar door jarenlange training kan hij het met deskundige precisie hanteren.

De groove van Wulfar gebruikt zijn hamer als een supercharged golfclub, zijn doel over de kaart lancerend en schade aanricht aan zowel het doelwit als eventuele vijanden die ze landen. Met één klap van de hamer kan Wulfar grondeenheden in de oceaan lanceren om ze onmiddellijk te verslaan of naar bondgenoten zwaaien om ze tijdens het gevecht te verplaatsen.

Meer details over Wulfar en de andere inhoud van de gratis DLC van Wargroove zullen worden gedeeld op EGX 2019 in Londen van 17 tot 20 oktober. De ontwikkelaars zullen ook delen van de DLC op Twitch ergens ‘binnenkort’ streamen.