Wolfenstein: Youngblood – launch trailer onthuld

Wolfenstein: Youngblood – launch trailer onthuld

Een nieuwe promo voor Wolfenstein: Youngblood is onthuld om de komst van de game op Nintendo Switch te vieren.

video

Over Wolfenstein: Youngblood

19 jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II, nodigt de recent uitgebrachte follow-up spelers uit om levels te verkennen, te verkennen en missies te voltooien om nieuwe vaardigheden, wapens, gadgets en cosmetica te ontgrendelen om hun speelstijl aan te vullen en hun uiterlijk aan te passen.

Wolfenstein®: Youngblood ™ is een gloednieuwe coöperatieve ervaring van MachineGames, de bekroonde studio die de veelgeprezen Wolfenstein II: The New Colossus ontwikkelde, in samenwerking met Arkane Studios® Lyon. Speel als een van de tweelingdochters van BJ Blazkowicz en voer een do-or-die-missie uit om hun vermiste vader te vinden in Parijs in de jaren 80.

Verhaal: Parijs 1980. BJ Blazkowicz, held van de tweede Amerikaanse revolutie, ontbreekt. Negentien jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus is BJ verdwenen na een missie in Parijs.

Nu, na jaren training en begeleiding van hun door oorlog geharde vader, worden BJ’s tweelingdochters Jess en Soph gedwongen tot actie. Werk samen met een nieuwe cast van vrijheidsstrijders en trotseer de verontrustende bezienswaardigheden en geluiden van verwrongen, alternatieve realiteit Parijs uit de jaren 80.