Yoshi’s Crafted World – Mario & Luigi: Superstar Saga Easter Egg

Yoshi’s Crafted World – Mario & Luigi: Superstar Saga Easter Egg

GameXplain heeft een video vrijgegeven met een van de vele referenties die spelers kunnen ontdekken in Yoshi’s Crafted World.

video
play-rounded-fill

Mario & Luigi: Superstar Saga Easter Egg

Een café van Mario & Luigi: Superstar Saga heeft de productplaatsing volledig bereikt sinds de beroemde Starbeans-koffie op een van de niveaus te zien is.

Dit lijkt een subtiele verwijzing naar de meeste spelers, tenzij je Superstar Saga hebt gespeeld, dus het is een algemeen paasei voor fans van weleer.

Over Yoshi’s Crafted World

De Yoshi’s speelden rond een juweel dat de Sundream Stone heette, waarvan men dacht dat het de kracht had om iemands stoutste dromen waar te maken. Nadat ze over deze verbazingwekkende steen gehoord hebben, vliegen Baby Bowser en Kamek naar het eiland van de Yoshis, vastbesloten om het te stelen.

Reis over exotische eilanden, avonturierend door levels gemaakt van dozen, papier en allerlei handige huishoudelijke artikelen terwijl je op zoek bent naar de Dream Gems. Grijp Smiley Flowers langs de weg om je eilandtocht voort te zetten en nieuwe plekken te ontdekken!

Gooi eieren naar vijanden en ontdek geheimen in overvloed terwijl je richting het doel aan de voorkant gaat. Bekijk vervolgens elk niveau vanuit een nieuw perspectief aan de andere kant en vind de Poochy Pups verborgen op de handigste verstopplekken.

Gratis demo beschikbaar!

Een gratis demo van Yoshi’s Crafted World is nu beschikbaar. Ontdek de eerste fase en zie een klein stukje van wat Yoshi’s Crafted World te bieden heeft! Je kunt het downloaden vanuit de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.