Yoshi’s Crafted World – Newcomer Trailer

Yoshi’s Crafted World – Newcomer Trailer

Een langverwachte lancering was die van Yoshi’s Crafted World, waarvoor Nintendo een nieuwe trailer heeft onthuld.

video
play-rounded-fill

Newcomer trailer

Met de titel Nieuwkomer nodigt de officiële promo je uit om op de hoogte te zijn van alle basisbeginselen voordat Yoshi op zijn gloednieuwe avontuur stapt.

Yoshi’s Crafted World-verhaal

De twee groepen worstelden over de schat tot … PATS BOEM! De Sundream Stone brak en zijn magische edelstenen verspreidden zich ver over de horizon. Zonder tijd te verspillen, gingen de Yoshi’s op zoek naar de ontbrekende Dream Gems en repareerden de steen, voordat Baby Bowser en Kamek hun groezelige handen erop kregen.

De Yoshi’s speelden rond een juweel dat de Sundream Stone heette, waarvan men dacht dat het de kracht had om iemands stoutste dromen waar te maken. Nadat ze over deze verbazingwekkende steen gehoord hebben, vliegen Baby Bowser en Kamek naar het eiland van de Yoshis, vastbesloten om het te stelen.

Reis over exotische eilanden, avonturierend door levels gemaakt van dozen, papier en allerlei handige huishoudelijke artikelen terwijl je op zoek bent naar de Dream Gems. Grijp Smiley Flowers langs de weg om je eilandtocht voort te zetten en nieuwe plekken te ontdekken!

Gooi eieren naar vijanden en ontdek geheimen in overvloed terwijl je richting het doel aan de voorkant gaat. Bekijk vervolgens elk niveau vanuit een nieuw perspectief aan de andere kant en vind de Poochy Pups verborgen op de handigste verstopplekken.

Yoshi’s Crafted World is op vrijdag 29 maart exclusief voor Nintendo Switch uitgebracht.