13 Sentinels: Aegis Rim – Preorder onthulling

13 Sentinels: Aegis Rim – Preorder onthulling

13 Sentinels: Aegis Rim’s uitgever Atlus en ontwikkelaar Vanillaware hebben een nieuwe “Calamities”-gameplayvideo uitgebracht en onthulden dat de Nintendo Switch-versie van de game nu beschikbaar voor aankoop vóór de releasedatum van 12 april 2022.

Je kunt geweldige extra kunstkaarten krijgen als je de fysieke standaardeditie van 13 Sentinels op Switch vooraf bestelt bij Amazon, GameStop of Best Buy (hierboven afgebeeld). Ondertussen heeft de Switch eShop de digitale standaardversie beschikbaar voor voorverkoop, hoewel het geen toegevoegde functies heeft.

video
play-rounded-fill

Over 13 Sentinels: Aegis Rim

13 Sentinels: Aegis Rim werd in 2020 alleen op PlayStation 4 in Noord-Amerika uitgebracht en het was onnodig te zeggen dat het een groot succes was. Gedeeltelijk science fiction visuele roman, half real-time strategiespel, het spel bevat enorme robots die vechten tegen een Kaiju-invasie. Het verhaal volgt 13 verschillende mensen, van wie er verschillende niets met elkaar te maken lijken te hebben en in afzonderlijke historische perioden leven. Echter, naarmate het verhaal steeds meer wendingen krijgt, zie je hoe het allemaal in elkaar past, en het is best verbazingwekkend. Het kan soms gaan over typisch anime-melodrama en onzin, maar dat neemt niet weg dat het een zeer unieke en onvergetelijke game-ervaring is.

Ontdek de waarheid in dit 2D sidescrolling-avontuur met verbluffende beelden en locaties. Neem het dan in een snel, top-down gevecht op tegen de Kaiju. Pas de Sentinels aan met een mechsuit-arsenaal en vecht om de mensheid te redden!

Als je over het algemeen geen visuele romans of real-time strategiegames speelt, maar wel van een goed verhaal houdt, raad ik je ten zeerste aan om 13 Sentinels: Aegis Rim op de Nintendo Switch te bekijken, zo niet meteen te pre-orderen.