Chibi-Robo developer Skip Ltd – Gesloten?

Skip Ltd , het team achter de charmante Chibi-Robo-serie, heeft mogelijk zijn deuren voorgoed gesloten.

Fans van de langlopende franchise merkten op dat de website van het bedrijf niet langer toegankelijk is, maar wel via het IP-adres.

Verder is het Skip Ltd-plakkaat, dat zich vooraan in hun kantoren bevindt, verwijderd en tot slot heeft de CEO onlangs het adres van de website van het bedrijf verwijderd uit zijn persoonlijke Twitter-profiel.

Nog niet bevestigd

Houd er echter rekening mee dat het nog niet officieel is gemaakt door Skip Ltd of door een andere partij. Dus we lezen er misschien te veel in.

Over Chibi-Robo!

Chibi-Robo! is een platformavontuur-videogame voor de GameCube, ontwikkeld door Skip Ltd. in samenwerking met Nintendo. De game werd voor het eerst uitgebracht in Japan in 2005 en vervolgens het jaar daarop in Noord-Amerika en Europa.

Oorspronkelijk bedacht als een point-and-click-avonturenspel, werd het in de wacht gezet totdat Nintendo-producer Shigeru Miyamoto interesse kreeg in de titel en de productie ervan reviseerde.

De speler speelt de rol van het gelijknamige personage, Chibi-Robo, een 10 centimeter hoge robot met een stekker voor een staart. Gameplay draait om het navigeren door een huishouden en het verzamelen van “Happy Points”.

Ad