PAX Online 2021 – 15-18 Juli, PAX East 2021 geannuleerd

ReedPop en Penny Arcade hebben aangekondigd dat ze de geplande PAX East 2021 zullen annuleren ten gunste van een digitale PAX Online 2021.

Volgens een officiĆ«le verklaring komt de beslissing om de in juni geplande PAX East 2021 te annuleren ‘in het licht van aanhoudende gezondheidsproblemen’, hoewel de showrunners hopen dat PAX West en PAX Unplugged nog steeds kunnen doorgaan zoals gepland later dit jaar.

Ter vervanging van PAX East keert PAX Online terug van 15 juli tot 18 juli, in de hoop voort te bouwen op het succes van de iteratie van vorig jaar.

Verklaring van ReedPop en Penny Arcade over PAX East 2021, PAX Online

Gezien de aanhoudende bezorgdheid over de volksgezondheid, zullen ReedPop en Penny Arcade PAX East dit jaar niet houden. Gezien de vooruitgang die de Verenigde Staten de afgelopen maanden hebben geboekt bij het aanpakken van COVID-19, zijn we voorzichtig optimistisch dat PAX West en PAX Unplugged doorgaan zoals gepland met persoonlijke festiviteiten van respectievelijk 3 tot 6 september en 10 tot 12 december.

Omdat we niet kunnen wachten tot september om weer contact te maken met de geweldige PAX-community, keert PAX Online terug van 15 tot 18 juli. We hopen voort te bouwen op het succes van het recordbrekende evenement van vorig jaar en ook onze community te betrekken bij nieuwe manieren, zoals de Indie Showcase die plaatsvindt tussen nu en PAX Online. Verwacht binnenkort meer over deze opwindende plannen.

Hoewel we hoopten dat PAX East veilig zou kunnen plaatsvinden, bleven we realistisch en verkochten we geen tickets of ruimte aan exposanten om te voorkomen dat we onze vrienden en partners aanzienlijk hinderden. Zoals we hebben laten zien via onze acties tijdens de pandemie, is onze grootste zorg de veiligheid van de PAX-familie – van bezoekers, exposanten en showpersoneel tot makers van media en inhoud – evenals de lokale gemeenschappen die onze vieringen van alles wat met gamen te maken heeft, organiseren. . We gaan pas verder met een live PAX als we er zeker van zijn dat de show voor iedereen veilig zal zijn.

ReedPop en Penny Arcade zullen de situatie rond COVID-19 blijven volgen, de richtlijnen van de overheid en lokale wetten naleven en naar gezondheidsfunctionarissen en experts kijken wat als veilig wordt beschouwd.

We zijn dankbaar voor de inspanningen die iedereen heeft geleverd om PAX East in 2021 mogelijk te maken en we kijken ernaar uit om in 2022 terug te keren naar Boston.

– Kyle Marsden-Kish, PAX Event Director, ReedPop

Laten we hopen dat de dingen beter worden naarmate het jaar vordert.

Ad