Sonic Team Director – Sonic Adventure remake

In het laatste nummer van Retro Gamer slaagde het tijdschrift er in om een interview te krijgen met Sonic Teamregisseur Takashi Iizuka over de 20ste verjaardag van de Dreamcast-klassieker Sonic Adventure!

We hebben een DX-regisseur geknipt op de Nintendo Gamecube … maar het is nog steeds een titel die een echte remaster verdient;

In het interview vermeldt Takashi Iizuka dat hij op een dag geïnteresseerd zou zijn in het opnieuw maken van Sonic Adventure, aangezien hij de tekortkomingen in het originele spel kan zien, dat zeer ambitieus was ten tijde van de release.

Over Sonic Adventure

It was the first highspeed 3D action game that also featured a scenario highlighted with six different stories, the A-life Chao, six unique styles of gameplay – it is a unique game offering even 20 years after its release. At the time, it also wasn’t just a solitary software release, it was the title to bring people to the Dreamcast and we were given the budget to make something to showcase the hardware.

However, it was the very first 3D game that we worked on and looking at it now I can see the rough edges it has, which really makes me want to remake it again.

Die opmerking spreekt de fans vast en zeker aan en kan je je voorstellen dat de ambitie van Sonic Adventure werd gerealiseerd met de technische opties van vandaag? Wij willen Sonic Adventure graag zien op de Nintendo Switch.

 

Het is mogelijk dat remakes van Sonic Adventure 1 en 2 kunnen verschijnen omdat SEGA meestal de trends in de markt volgt. En om op te merken met recente heroplevingen van Crash Bandicoot en Spyro tot succesvolle remasters van hun vroege 3D-spellen … waarom niet?

Hoe waarschijnlijk denk je dat een Sonic Adventure-remaster is?

Ad

Eén reactie op “Sonic Team Director – Sonic Adventure remake”

  • Yes please, geef me een Sonic Adventure 1 en 2 double pack voor op de Nintendo Switch. Als het iets optimized kan cool … maar das geen must. Ik heb zoveel plezier gehad met beide titels op zowel de Dreamcast als de Gamecube.