AMD’s FidelityFX Super Resolution upscaling technologie gebruikt in Nintendo Switch Sports

AMD’s FidelityFX Super Resolution upscaling technologie gebruikt in Nintendo Switch Sports

NWPlayer123, een scherpzinnige dataminer, heeft iets intrigerends ontdekt in de gebruikersovereenkomst voor de komende Nintendo Switch Sports.

AMD’s FidelityFX Super Resolution-opschalingstechnologie wordt in de gamelicentie vermeld als gebruikt in Nintendo Switch Sports, wat Nintendo een nieuwe in-game prestatieverbetering zou kunnen geven. PC Gamer biedt een fantastisch overzicht van wat FidelityFX Super Resolution-opschalingstechnologie kan bereiken met Nintendo Switch Sports. Geen enkele andere Nintendo Switch-game heeft eerder gebruikgemaakt van de allernieuwste technologie en zal ook toegankelijk zijn op het aankomende draagbare Steam Deck-apparaat van Valve.

Over AMD’s FidelityFX Super Resolution

“AMD’s FidelityFX Super Resolution (FSR)-technologie is een verdomd goede techniek om een ​​prestatieverbetering in het spel te krijgen zonder iets te doen. Je hoeft op zijn minst geen geld uit te geven. Omdat je technisch door de resolutie te verlagen en vervolgens wiskundige trucs te gebruiken om het weer op te schalen tegen lagere kosten met FSR ingeschakeld, is er een klein verlies aan visuele getrouwheid, maar je zou moeilijk worden gepusht om het te detecteren te midden van in-game actie. “< /p>

Ad