Animal Crossing: New Horizons Nook Miles bug wordt spoedig opgelost

Animal Crossing: New Horizons Nook Miles bug wordt spoedig opgelost

Nintendo heeft aangekondigd dat het momenteel op de hoogte is van een bug in de nieuwste update (versie 1.5.0) van Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch.

De bug is onlangs geïntroduceerd in de nieuwste patch, waardoor sommige gebruikers Nook Miles-titels en onderscheidingen niet verschijnen op hun Animal Crossing: New Horizons in-game-paspoort.

Werk in uitvoering

Nintendo merkte op dat er hard aan een oplossing wordt gewerkt en deze zal in de volgende update worden geïmplementeerd. Er is geen tijdlijn aangekondigd voor de patch.

We are aware of a bug that was introduced in update version 1.5.0 where some of the titles acquired with Nook Miles are not appearing on passports. We are currently fixing the bug and will send out a bug fix as soon as possible. We apologize for the inconvenience.

Over Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is een real-time videospel voor sociale simulatie, ontwikkeld door Nintendo. Het werd uitgebracht op 20 maart 2020 en is de achtste hoofdgame in de Animal Crossing-serie, na New Leaf.

Het verhaal begint met de speler die op een onbewoond eiland woont als onderdeel van het Nook Inc. Getaway-pakket.