Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Eerste uur

Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Eerste uur

Overweegt u Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream voor Nintendo Switch op te halen? Je kunt nu het openingsuur van het spel bekijken dankzij Handheld Players. Zoals eerder onthuld, wordt Sophie meegesleurd naar een vreemd nieuw rijk in dit nieuwe vervolg op het originele Atelier Sophie, waar ze zowel oude als nieuwe mensen ontmoet!

video
play-rounded-fill

Over Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream

Een raadselachtig verhaal over een raadselachtige droom…

Dit is een verhaal van een van Sophie de Alchemist’s reizen nadat ze verhuisde uit haar thuisland Kirchen Bell. Het draait om Sophie’s jacht op Plachta wanneer ze gescheiden raken in het Erde Wiege-droomrijk, evenals de nieuwe kennissen die ze daar ontmoet.

Het hoofdspel “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream” is inbegrepen in dit pakket, evenals de Atelier Series Legacy. Badkledingset

Een verzameling van zes zwemkleding, één voor elk personage, gebaseerd op ontwerpen uit eerdere Atelier-games: Sophie, Plachta, Ramizel, Alette, Olias en Diebold.

– Set van handige wapens

Sophie, Plachta, Ramizel, Alette, Olias en Diebold hebben elk een set van zes wapens met handige voordelen zoals “Normal Attack Count +2” die je vanaf het begin van het spel kunt gebruiken.

– Set met nuttige items

Drie soorten talismannen, Traveler’s Shoes die je bewegingssnelheid verhogen, Victor’s Charm die de hoeveelheid verdiende Cole na een gevecht met 4% verhoogt, en Training Charm die de hoeveelheid EXP die je na een gevecht hebt behaald met 10% verhoogt, zijn onder andere de handige items die je in de tweede helft van het spel zult vinden.

Opmerking: kostuums kunnen worden gewisseld in de “kleedkamer” van het atelier bij de balie.

DLC-goederen kunnen worden verkregen uit de container van het atelier.

Wapens en talismannen kunnen alleen worden gebruikt als je ver genoeg in het spel bent gegaan om je uitrusting aan te passen.

Ga voor meer informatie naar de officiële website. (https://www.koeitecmoeurope.com/sophie2/)

Houd er rekening mee dat het hoofdspel “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream” ook los verkrijgbaar is en als onderdeel van het “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Ultimate Edition”-pakket.

Op 25 februari 2022 werd Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream gelanceerd op Nintendo Switch.

Ad