Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Thema Trailer

Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Thema Trailer

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream is uit en Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer voor de game uitgebracht die zich richt op Suzuyu’s themalied Syndetos.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream

Een raadselachtig verhaal over een raadselachtige droom…

Dit is een verhaal van een van Sophie de Alchemist’s reizen nadat ze verhuisde uit haar thuisland Kirchen Bell. Het draait om Sophie’s jacht op Plachta wanneer ze gescheiden raken in het Erde Wiege-droomrijk, evenals de nieuwe kennissen die ze daar ontmoet.

Belangrijkste kenmerken zijn:

– Naadloze turn-based gevechten die in de loop van de tijd zijn geëvolueerd

Deze game heeft nieuwe multi-link turn-gevechten, waarbij zes groepsleden in twee teams worden opgesplitst en automatisch beginnen wanneer spelers vijanden ontmoeten tijdens het verkennen. Een verscheidenheid aan buitengewone effecten en acties verbeteren de gevechtservaring, waaronder speciale Dual Trigger-talenten waarbij twee teamleden synchroon slaan.

— Er zijn twee soorten panelgebaseerde synthese

Deze game heeft een gebruiksvriendelijk synthesemechanisme waarin je materialen op een paneel rangschikt om nieuwe objecten te maken. Het standaardpaneel of het beperkte panel zijn beschikbaar voor spelers, waarbij de laatste zowel de moeilijkheidsgraad als de prijzen verhoogt.

– Gebruik weermanipulatie om nieuwe routes te maken

Terwijl het weer op elke locatie van Erde Wiege is ingesteld, kun je het aanpassen met specifieke tools. Door het weer te veranderen, kun je nieuwe, voorheen ontoegankelijke plekken bereiken en het landschap aanpassen terwijl je dezelfde regio bezoekt. Is het mogelijk dat het weer invloed heeft op de grondstoffen die je kunt verzamelen?

Op 24 februari 2022 werd Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream uitgebracht in Japan voor de Nintendo Switch. Het werd uitgebracht op 25 februari in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.