Dragon Ball FighterZ Android 21 (Lab Coat) DLC personage

Dragon Ball FighterZ Android 21 (Lab Coat) DLC personage

De releasedatum voor de nieuwe Dragon Ball FighterZ DLC-vechter is bevestigd door Bandai Namco. Op 24 februari 2022 werd Android 21 (Lab Coat) geïntroduceerd in de game. Er is ook een nieuwe trailer voor het personage uitgebracht, waarin meer van haar bewegingen en vaardigheden worden getoond.

video
play-rounded-fill

Over Android 21 (Lab Coat)

Android 21, een origineel personage van DRAGON BALL FighterZ, heeft officieel deelgenomen aan de strijd in haar staat van vóór de transformatie!

  • Android 21 (Lab Coat) als nieuw speelbaar personage
  • 5 verschillende kledingkleuren voor haar
  • Android 21 (Lab Coat) Lobby-avatar
  • Android 21 (Lab Coat) Z Stamp

*De lobbyavatar Android 21 (Lab Coat, Battle) in deze content is identiek aan de lobbyavatar Android 21 (Lab Coat) in de game.

Over Dragon Ball FighterZ

De alom populaire DRAGON BALL FighterZ is nu beschikbaar voor NINTENDO SWITCH, met verbluffende gevechten en almachtige vechters.

DRAGON BALL FighterZ maakt gebruik van high-definition anime-beelden en levert eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen vechtactie.

Deze NINTENDO SWITCH-editie biedt speciale functies, zoals vereenvoudigde bediening voor single Joy-Con-gaming en offline Party Match voor 6 spelers, en is niet alleen speelbaar onderweg.

Ad