Evil Dead: The Game komt later dan andere versies

Evil Dead: The Game komt later dan andere versies

Het supergewelddadige en bloeddorstige Evil Dead: The Game is zojuist uitgesteld en verschoven naar 13 mei 2022. De Nintendo Switch-versie van Evil Dead: The Game wordt momenteel echter vermeld als later dan de andere versies. dat het “binnenkort ook naar de Nintendo Switch komt.”

Het is niet bekend waarom de Nintendo Switch-versie van Evil Dead: the Game verder is uitgesteld, hoewel het mogelijk is dat de makers meer tijd willen besteden aan het optimaliseren van de game op de huidige hardware van Nintendo.

Over Evil Dead: The Game

Verplaats jezelf in de schoenen van Ash Williams of zijn metgezellen uit de legendarische Evil Dead-serie en werk samen in een game boordevol over-the-top coöp- en PVP-multiplayeractie! Verken, plunder, beheers je terreur en verzamel cruciale objecten om de kloof tussen werelden te dichten als een team van vier overlevenden in een game die is geïnspireerd op alle drie de originele Evil Dead-films en de originele Ash versus Evil Dead-televisieserie van STARZ.</ p>

Dit is het moment om vooraf te bestellen en de volgende digitale inhoud te ontvangen:

S-Mart werknemersoutfit van Ash Williams

Gallant Knight-outfit van Ash Williams

Iconische figuren

Speel als Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell en andere personages uit de Evil Dead-wereld, met een nieuwe dialoog geleverd door Bruce Campbell en anderen!

Speel als Goed of Kwaad.

Vecht voor de goede krachten of neem het bevel over de Kandarian Demon om Ash en anderen te achtervolgen terwijl je Deadites, omgevingsvoorwerpen en meer controleert terwijl je ernaar streeft hun zielen te verslinden!

Beelden die buiten de muren zijn

Realistische graphics en op fysica gebaseerd gore brengen de horror tot leven, of je nu een Deadite doormidden snijdt met Ash’s kettingzaaghand of over het landschap zweeft als de Kandarian Demon!

Dit…is mijn boomstick

Gebruik je jachtgeweer met korte loop, kettingzaag, hakmessen en andere wapens om de krachten van het kwaad te vernietigen.

Ad