Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2 – Blaster Master Zero III Crossover DLC

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2 – Blaster Master Zero III Crossover DLC

Als je een fan bent van de Blaster Master-serie, zul je dit nieuws met veel plezier horen! Jason Frudnick van Blaster Master Zero III wordt uitgebracht als DLC-baas voor Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2, volgens Inti Creates. Op 10 maart is hij beschikbaar voor $ 7,99.

video
play-rounded-fill

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2

Copen verslaat vijanden met zijn nieuwe “Break-Shift”-vorm in Luminous Avenger iX 2, waarmee de klassieke snelle en stijlvolle 2D-actiegameplay van de serie naar een hoger niveau wordt getild. De snelle actie is leuker dan ooit dankzij zijn nieuwe destructieve vaardigheden!

Met Luminous Avenger iX 2 introduceert INTI CREATES een nieuwe top van geavanceerde 2D-actie!

2D-actie die een nieuwe standaard zet!

Copen schiet door elke tegenstander op zijn pad terwijl hij door een enorme toren reist met zijn nieuwe wapen met draaiend mes, het Razor Wheel. Hij zal een breed scala aan niveaus tegenkomen, elk met zijn eigen reeks formidabele eindbazen.

Elke keer dat Copen een baas verslaat, krijgt hij een nieuw EX-wapen om aan zijn arsenaal toe te voegen. Hij gebruikt deze wapens om de zwakke plekken van vijanden aan te vallen om ze sneller neer te halen; dit is een cruciale tactiek om levels te voltooien en snel de toren te beklimmen.

Copens Bullit Dash, waarmee hij vrij rond kan vliegen, is ook geüpgraded! Degenen die de hoge snelheidsvaardigheden van de Bullit Dash onder de knie hebben, worden beloond met superstijlvolle trucs!

Verscheur je vijanden in een razend tempo!

Copen overwint alle obstakels door vloeiend te wisselen tussen zijn twee vormen: de krachtige “Break-Shift” en de snellere “Bullit-Shift”.

In Break-Shift verpletter je je tegenstanders om punten te verdienen en Overdrive te activeren!

Copen kan langer in Bullit-Shift-modus blijven in Overdrive, waardoor hij met hoge snelheden door de lucht kan vliegen.

Het “Hope Museum” Lola is mooier dan ooit! Haar deuntjes brengen het huis zeker naar beneden!

Als Copens HP nul bereikt, kan Lola veranderen en haar Anthem-talent gebruiken om de kracht van zingen te gebruiken om Copen weer tot leven te brengen.

Met haar nieuwste en schattigste vorm tot nu toe, Healing Mode, brengt ze haar herstelkracht naar de frontlinie in Luminous Avenger iX 2!

Copen kan zichzelf nu op elk moment, overal en zo vaak als hij wil genezen tot volledige gezondheid… zonder kosten!

Lola zal het gevecht zeker opfleuren met haar lied als je boven de 1000 Kudos-punten komt!

Een boeiend op zichzelf staand verhaal!

Het vervolg op Luminous Avenger iX speelt zich af in een parallel universum waar een dystopisch drama zich afspeelt in een verwoeste woestijnwoestenij die alleen door robots wordt bevolkt.

Voor het eerst in de Gunvolt-serie wordt een Engelse voice-over gebruikt in dit fascinerende avontuur, waarin zowel oude als nieuwe personages voorkomen.

Ad