Konami trademarks Goemon – Wat te verwachten?

Konami trademarks Goemon – Wat te verwachten?

Konami is vrij lang afwezig geweest in reguliere videogames. Hun focus lag op de smartphone- en pachinkomachines.

In het verleden was Konami een van de belangrijkste spelers en ze hebben een groot aantal belangrijke gamefranchises op hun naam staan. Het bedrijf heeft onlangs een aanvraag ingediend voor een aantal klassieke gaming-handelsmerken die enige hoop wekken dat ze terug zullen keren naar de console-ruimte.

Onthoud … we hebben het over Konami

Konami heeft op 5 oktober in Japan het handelsmerk “Gensou Suikogaiden”, “Ganbare Goemon” en “Emotional Voice System” gedeponeerd. Gensou Suikogaiden is een tweedelige visuele roman spin-off van de Suikoden RPG-serie.

Maar Ganbare Goemon was zeker een geweldige titel die bij de meesten bekend stond als Goemon en Mystical Ninja buiten Japan.

Zullen ze de serie leven inblazen … we weten het niet en aangezien het Konami is, verwacht ik persoonlijk helemaal niets. Maar zou ik een nieuw Goemon-spel willen, ja alsjeblieft.

Over mystieke ninja met Goemon in de hoofdrol

Mystical Ninja ‘raar’ noemen is een understatement als de Broncos een ‘redelijk goed voetbalteam’ noemen. Dit pak bereikt nieuwe hoogtepunten in geïnspireerde schittering – of dwaasheid, want er is zeker een dunne lijn tussen de twee.

Je krijgt meteen een sterke aanwijzing dat dit geen gewone videogame is wanneer een rond personage genaamd Ebisumaru zijn kleren uittrekt en een dansje doet in een poging om een ​​korting te bedingen met een kledingwinkelier .