Live A Live – 8 helden uit verschillende tijdperken showcase

Live A Live – 8 helden uit verschillende tijdperken showcase

Tijdens de Nintendo Direct onthulde Square Enix een HD-2D-remake van de Super Famicom-cultklassieker Live A Live voor Nintendo Switch, waarmee de eerste officiële Engelse release van de game werd gemarkeerd.

In Japan krijgt de game een fantastische limited edition met een bordspel, en hoewel we dat in het Westen niet zullen krijgen, krijgen we toch een retailversie via Nintendo. Dat betekent dat Nintendo de game uitgebreid zal promoten, en een teaser van Live A Live-personages met de acht hoofdrolspelers uit verschillende historische perioden.

video
play-rounded-fill

Live A Live – Ontmoet de cast

De trailer van de personages duurt slechts twee minuten, dus het is geen diepgaand onderzoek, maar het is genoeg om je honger naar Live A Live op te wekken als je het nog niet eerder hebt gezien. Voor jou zal ik de gaten opvullen. In de prehistorische aflevering is er holbewoner Pogo, die een heel verhaal vertelt met behulp van emoties en symbolen, aangezien geavanceerde taal nog niet is ontwikkeld. De Meester wil dat een student zijn leer voortzet in het keizerlijke China. Ninja Oboromaru moet een “dodelijk fort” in Edo Japan betreden, en in de eerste release had je de keuze om alle confrontaties te vermijden of iedereen te doden. The Sundown Kid helpt bij de verdediging van een gemeenschap tegen dodelijke criminelen in het Wilde Westen. (Spoiler alert: je kunt vluchten voor de strijd tegen Mad Dog.)

Masaru Takahara begint aan een missie om ‘s werelds grootste vechter van deze tijd te worden, en het geheel is op dezelfde manier gearrangeerd als Street Fighter II (wat geweldig is aangezien Yoko Shimomura de soundtrack voor beide games heeft gecomponeerd). Akira gebruikt zijn paranormale gaven om in de nabije toekomst “uitzinnige gekken te trotseren”. De robot Cube (die echt bolvormig is) neemt deel aan een horrormysterie in de ruimte dat in de verre toekomst Alien wordt. Eindelijk, in de Middeleeuwen, begint Oersted aan een reis om de Lord of Dark te verslaan, maar de dingen gaan niet zoals gepland.

Ad