Minecraft – Street Fighter World Warrior Skin Pack

Minecraft – Street Fighter World Warrior Skin Pack

Een Street Fighter-skinpack voor Minecraft is uitgebracht door Mojang en Capcom. Deze DLC, gemaakt in samenwerking met 57Digital, voegt 35 skins toe aan Minecraft voor verschillende Street Fighter-personages, waaronder iconische vechters zoals Ryu en Chun-Li, evenals meer actuele toevoegingen zoals Luke. Voor 490 munten kun je het krijgen op de Minecraft Marketplace.

video
play-rounded-fill

Street Fighter World Warrior-skinpack

Met deze door Capcom goedgekeurde skinset kun je de Hadouken onder de knie krijgen in Minecraft! 57Digital heeft 35 beroemde World Warrior-skins geproduceerd, waarmee je de rol van Ryu, Ken, Chun-Li en meer op je kunt nemen om de Dark Had te veroveren! Met Ryu’s hoofdband en Vega’s klauwen, evenals een gratis V-shirt van de Character Creator! De World Warrior-skinset is nu te koop op de Minecraft Marketplace.

Over Minecraft

Knutsel, bouw en verken in je eentje of met maximaal vier mensen in split-screen en maximaal acht spelers online.

Minecraft is een spel waarin je structuren bouwt uit blokken en op avontuur gaat.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw ongelooflijke bouwwerken, variërend van de meest eenvoudige huisjes tot de grootste kastelen. Speel met onbeperkte middelen in de creatieve modus, of graaf diep in de planeet in de overlevingsmodus en maak wapens en bepantsering om de gevaarlijke wezens af te weren.

Ad