Monster Sanctuary lanceert 8 december 2020

Monster Sanctuary lanceert 8 december 2020

Uitgever Team17 en ontwikkelaar Moi Rai Games hebben bevestigd dat het platformgame-avontuur Monster Sanctuary op 8 december 2020 op Nintendo Switch en andere platforms zal verschijnen.

In Monster Sanctuary kunnen spelers allerlei soorten monsters vangen en grootbrengen die hen nuttige krachten kunnen geven om de wereld verder te verkennen!

video
play-rounded-fill

Over Monster Sanctuary

Als jongste erfgenaam van een eeuwenoude bloedlijn van Monster Keepers trachten spelers in de voetsporen van hun voorouders te treden, terwijl ze ondertussen een mysterie ontrafelden dat de langdurige vrede tussen mensen en monsters bedreigt!

Vroegtijdige toegang

Tijdens het jaar in Early Access is Monster Sanctuary uitgebreid met een reeks belangrijke updates die de fantastische wereld verbreden, zoals de introductie van speler-tegen-speler-gameplay en nieuwe gebieden om te verkennen: de vulkanische Magmakamer, de claustrofobische onderwereld , en de mechanische Mystieke Werkplaats.

Elk heeft de menagerie van monsters die beschikbaar is voor spelers om op te sporen en te temmen uitgebreid en nieuwe gameplay-mogelijkheden toegevoegd om te verkennen. De volledige lancering van Monster Sanctuary in december zal meer content bieden die spelers kunnen ontdekken terwijl ze aan een episch avontuur beginnen.

Belangrijkste kenmerken

  • Overwin en verzamel beesten – Grote en kleine wezens zijn beschikbaar om te verzamelen en te bestrijden en kunnen worden geüpgraded via diepe vaardigheidsbomen.
  • Word de beste Monster Keeper – Een mysterieuze kracht bedreigt de vrede tussen monsters en mensen, en spelers zullen deze geheimen door het verhaal ontrafelen.
  • Strijd in tactische drie-tegen-drie-gevechten – Spelersroosters van monsters kunnen AI of andere spelers bevechten in een turn-based drie-tegen-drie-systeem, waarbij elementaire aanvallen en combo’s een verwoestend effect hebben.
  • Ontdek een diepe Metroidvania-wereld – Van de diepten van de onderwereld tot de hoogten van de besneeuwde toppen, er is genoeg te ontdekken en verborgen gebieden om te ontdekken met behulp van monstervaardigheden.
  • Items en uitrusting in overvloed – Spelers zullen tijdens hun reis een overvloed aan nuttige items vinden, die zelfs nieuwe wegen van navigatie kunnen openen.
Ad