My Nintendo 3DS & WiiU herinneringen website

My Nintendo 3DS & WiiU herinneringen website

Na de sluiting van de 3DS en WiiU eShops lanceerde Nintendo een unieke website waarmee gamers hun ervaringen met de systemen nog een laatste keer kunnen bekijken.

My Nintendo 3DS & WiiU Memories,

Op de unieke website, getiteld “My Nintendo 3DS & WiiU Memories”, kunnen gamers hun 3DS- en WiiU-spelstatistieken bekijken door hun Nintendo Network ID aan hun primaire Nintendo-account te koppelen. Nadat het proces is voltooid, kunnen spelers verschillende infographics bekijken die hun algehele speeltijd, het totale aantal gespeelde games, de top drie van meest gespeelde games, favoriete genres en meer aangeven.

Wii U en Nintendo 3DS eShops verdwijnen geleidelijk

Het Wii U-systeem en de Nintendo 3DS-consoles zijn na eind maart 2023 niet meer te koop in de Nintendo eShop. Gratis materiaal, zoals gamedemo’s, kan niet meer worden gedownload. Bovendien zullen verbonden diensten, naarmate de deadline nadert, niet meer werken:

Het is na 23 mei 2022 niet meer toegestaan ​​om contant geld toe te voegen aan een Nintendo eShop-account op de Wii U of de Nintendo 3DS-familie van apparaten met een creditcard.

Na 29 augustus 2022 is het niet langer toegestaan ​​om een ​​Nintendo eShop Card te gebruiken om geld toe te voegen aan een Nintendo eShop-account op de Wii U of de Nintendo 3DS-familie van apparaten. Het inwisselen van downloadcoupons is echter tot laat toegestaan Maart 2023.

Gebruikers die hun Nintendo Network ID-portemonnee (voor Wii U- en Nintendo 3DS-systemen) verbinden met hun Nintendo Account-portemonnee (voor Nintendo Switch-apparaten) kunnen tot eind maart 2023 het gepoolde saldo gebruiken om content op elk van deze systemen te kopen. saldo kan daarna alleen worden gebruikt om content te kopen op de Nintendo Switch-familie van apparaten.

Nintendo eShop voor de Nintendo Switch-console blijft ongewijzigd.

Ad