Nintendo Switch-opvolger wanneer een nieuwe ervaring mogelijk is

Nintendo Switch-opvolger wanneer een nieuwe ervaring mogelijk is

Shuntaro Furukawa, de president van Nintendo, sprak met de Japanse nieuwszender The Nikkei en werd gevraagd wanneer het in Kyoto gevestigde bedrijf van plan is een opvolger uit te brengen voor het succesvolle Nintendo Switch-systeem.

Dhr. Furukawa benadrukte dat het bedrijf vele jaren van tevoren begint met het plannen van een opvolger en dat de interne resource- en ontwikkelingsteams altijd op zoek zijn naar nieuwe vormen van entertainment. Hij eindigde door te stellen dat de ultieme bepalende factor zou zijn wanneer alles op zijn plaats valt en ze in staat zijn om alles effectief samen te brengen om een ​​geheel nieuwe ervaring te creëren.

Shuntaro Furukawa, Nintendo’s president

“De ontwikkelteams voor hardware en software zijn gehuisvest in dezelfde faciliteit, ze werken nauw samen en bedenken nieuwe manieren om mensen te amuseren.” We moeten vele jaren vooruit plannen om een ​​enkel stuk hardware te bouwen, daarom zijn we altijd aan het werk. Uiteindelijk wordt het al dan niet commercialiseren van iets bepaald door het vermogen om een ​​nieuwe ervaring te bieden.”

Ad