Animal Crossing: New Horizons – versie 1.11.0

Animal Crossing: New Horizons heeft een update ontvangen en er is niet veel nieuwe content toegevoegd, maar het is nog steeds een update. Dat gezegd hebbende, als je Animal Crossing: New Horizons eenmaal hebt geüpdatet, zou de game versie 1.11.0 moeten hebben. Zoals eerder vermeld, voegt de update niet veel inhoud toe.

De enige focus van de update is het terugbrengen van een aantal seizoensevenementen in de game, vergelijkbaar met de update die de game in april kreeg.

Versie 1.11.0 patch-notes

  • Algemene updates
    • Seizoensgebonden evenementen zijn bijgewerkt.
    • De volgende inhoud is ook toegevoegd:
    • Extra tijdelijke seizoensartikelen van Nook Shopping.
  • Opgeloste problemen
    • Er zijn aanpassingen en correcties aangebracht om de spelervaring te verbeteren.

Over Animal Crossing: New Horizons

Een zorgeloos nieuw leven ligt net achter de horizon! Stap uit het vliegtuig en op je eigen onbewoonde eiland waar nieuwe vrienden, ontdekkingen en kansen op je wachten. Het paradijs is wat je ervan maakt in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch! Met niets anders dan een tent en je vertrouwde nieuwe NookPhone, zal het leven om te beginnen een beetje rustiek zijn. Maar maak je geen zorgen! Met een beetje elleboogvet kan het eiland een plek worden waar je met trots je thuis kunt noemen. Zoals ze zeggen, als je alles precies goed wilt hebben, is er maar één optie: doe het zelf!

Verzamel doe-het-zelfrecepten en verzamel vervolgens de benodigde materialen. Ambachtelijke gereedschappen die nodig zijn voor dagelijks gebruik of tuinmeubilair dat het leven voor iedereen kan verbeteren. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren en bouw bruggen, paden, hellingen en rivieren om het eiland in te richten zoals jij dat wilt. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar het zal o zo bevredigend zijn om de resultaten vorm te zien krijgen!

Je kunt je eiland niet in een paradijs veranderen zonder anderen om het mee te delen! Hoewel je er maar een paar hebt om mee te beginnen, zullen er meer potentiële bewoners arriveren naarmate het eiland verbetert. Help ze zich te settelen, help hen met taken, stuur geschenken, regel fotoshoots op het eiland Photopia en meer, allemaal in de naam van vriendschap!

Beter nog, maximaal acht mensen die op één Nintendo Switch zijn geregistreerd, kunnen op hetzelfde eiland wonen, en maximaal vier kunnen tegelijkertijd van het eilandleven genieten. Je kunt ook met maximaal zeven mensen spelen, lokaal of online, die naar hun eilanden reizen of ze uitnodigen voor de jouwe. Of je nu cadeaus deelt, meedoet aan bug-wedstrijden of gewoon van elkaars gezelschap geniet, er is altijd meer plezier te beleven met vrienden!

Ad

Eén reactie op “Animal Crossing: New Horizons – versie 1.11.0”