Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack – Eerste promo in Japan

Koei Tecmo Japan heeft een nieuwe trailer uitgebracht met verschillende verhaalscènes van Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX en Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX.

Aan het einde krijgen we zelfs een glimp van de prachtige fysieke release die Japanse fans zullen ontvangen!

Het Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack komt op 14 januari 2020 in het Westen uit op de Nintendo Switch. De collectie wordt ook eerder op 25 december 2019 in Japan gelanceerd.

Over Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack

Atelier Ayesha

De eerste titel in de serie ‘Dusk’, die zich afspeelt in het verwoeste land Dusk. Ayesha, een jonge kruidkundige, gaat op zoek naar haar vermiste zus Nio en ontsluit de geheimen van alchemie en de gloeiende bloemen.

Atelier Escha & Logy

De tweede titel in de serie “Dusk”. Escha, een meisje gericht op oude alchemie, en Logy, een jongen die hedendaagse alchemie bestudeert, ontmoeten elkaar en raken al snel verdiept in het mysterie van de “schemering”. Leer de waarheid als Escha of als Logy om de stukken bij elkaar te brengen.

Atelier Shallie

De derde titel in de serie “Dusk”. Shallistera, belast met een missie, en Shallotte, een meisje met een grote ambitie, gaan samen op zoek naar het geheim van de “Dusk” om hun eigen dromen te vervullen. Verken als Shallistera of als Shallotte om het volledige geheim van de “Dusk” te ontdekken.

Het pack beschikt over;

  • Hoge resolutie afbeeldingen op de PlayStation®4 en Nintendo Switch ™ voor een rijkere en meer exquise wereld van de schemering.
  • Gebruik de nieuwe functie “Uitvoeren” om over velden te bladeren! En de functie “Fast-forward Battle” zal gevechten versnellen, zelfs tegen krachtige vijanden!
  • Bevat een groot aantal extra functies en DLC-inhoud
Ad