Catherine: Full Body en XCOM 2 Collection beoordeeld

Twee potentieel nieuwe Nintendo Switch-titels zijn ontdekt via het Koreaanse beoordelingsbord.

Eerst is er een Nintendo Switch-poort van Catherine: Full Body-editie, een vernieuwde / verbeterde poort van het Catherine-spel uit 2011.

Over Catherine: Full Body

Verken de geneugten en gruwelen van de liefde als Vincent, een man met een moeilijke keuze: trouwen met zijn oude vriendin Katherine of doorgaan met de ongelooflijke blonde waar hij net naast wakker werd – genaamd Catherine! Maar let op! Maak de verkeerde keuze, en je zou dood kunnen eindigen. Deze actie-avontuur-puzzelspel, die zich verdiept in thema’s van vrije wil en de delicate aard van relaties en de keuzes die we maken, is een ervaring als geen ander.

Van het all-star team van ATLUS dat de Persona-serie tot leven bracht, en animatie van Studio 4 ° C, bekend van anime-films ‘Memories’ en ‘Tekkon Kinkreet Black & White’, is Catherine Classic een meesterwerk in stijlvolle presentatie en ontwerp.

De ontwikkelaars kozen voor de ondertitel Full Body vanwege de relatie met volle wijn. Full Body is Catherine met meer inhoud of diepte, zoals een volle wijn. Het klonk ook meer erotisch omdat de ontwikkelaars de erotiek een beetje verhoogden. De hoofdstem cast reproduceerde ook hun rollen.

Eigenschappen

Een keuze om te maken

Het hart van Vincent wordt verscheurd tussen twee vrouwen. Aan de ene kant zit Katherine, het meisje dat op een dag Vincent wil trouwen. Aan de andere kant, Catherine, die uit het niets verscheen. Beiden trekken aan zijn hart en ziel … Het verhaal kan vele wegen inslaan, en de uitkomst van dit romantische horrorverhaal kan naar onvoorstelbare plaatsen gaan.

Nachtmerrieachtige puzzels

Verplaats de blokken om een ​​pad te maken en een nachtmerrieachtige toren te beklimmen terwijl je op de vlucht voor de monsters die je achtervolgen. De laagste niveaus van blokken vallen naarmate de tijd verstrijkt. Als je niet constant in beweging bent, val je met ze mee. Er is geen tijd te verspillen!

De instelling verandert elke nacht en stijgt hoger en hoger naar de hemel. Hoe meer fasen Vincent overwint, hoe complexer de strategieën om vooruitgang te boeken zullen worden.

Verschillende obstakels belemmeren het pad van Vincent. Sommige blokken zijn valstrikken die wachten om onoplettende klimmers te spiesen. Anderen exploderen en beschadigen alles om hen heen. De schapen in de nachtmerrie zijn ook wanhopig om te overleven tot de ochtend. Ze zullen je in de weg zitten, je blokken verknoeien of zelfs proberen je weg te duwen. Je hebt je verstand nodig en de hulp van vreemde voorwerpen die met de schapen kunnen omgaan, gevaren verwijderen of nieuwe paden maken als je de top wilt bereiken!

Ten tweede is een port van de strategische XCOM 2 die wordt uitgegeven door 2K Games.

Over XCOM 2

XCOM 2 is het vervolg op XCOM: Enemy Unknown, het bekroonde strategiespel van het jaar 2012.

De aarde is veranderd. Twintig jaar zijn verstreken sinds wereldleiders een onvoorwaardelijke overgave aan buitenaardse krachten aanboden. XCOM, de laatste verdedigingslinie van de planeet, werd gedecimeerd en verspreid achtergelaten. Nu, in XCOM 2, regeren de buitenaardse wezens de aarde, bouwen ze stralende steden die een briljante toekomst beloven voor de mensheid aan de oppervlakte, terwijl ze een sinistere agenda verbergen en iedereen die het oneens is met hun nieuwe orde elimineren.

Alleen degenen die aan de randen van de wereld wonen, hebben een marge van vrijheid. Hier komt opnieuw een kracht bijeen om op te komen voor de mensheid. Altijd op de vlucht en met onmogelijke kansen, moeten de overblijvende XCOM-strijdkrachten een manier vinden om wereldwijd verzet te ontsteken en de buitenaardse dreiging voor eens en voor altijd te elimineren.

Eigenschappen

  • XCOM ON THE RUN: neem het bevel over de Avenger, een buitenaards bevoorradingsvaartuig dat is geconverteerd naar het mobiele hoofdkantoor van XCOM. Met de nieuwe open gameplay kun je beslissen waar je je stakingsteam wilt begeleiden, hoe je de steun van de bevolking kunt vergroten en wanneer je vijandelijke tegenacties kunt bestrijden.
  • RECRUITWEERSTANDSVECHTERS: Met vijf soldaatklassen, elk met een eigen vaardighedenboom, kun je specifieke soldaten maken voor je tactische plan.
  • TACTISCHE GUERRILLA GEVECHT: Nieuwe gameplay-systemen bieden meer tactische flexibiliteit in gevechten. Gebruik verhulling om vijandelijke patrouilles in een hinderlaag te lokken. Plunder vijanden voor kostbaar materiaal en artefacten. Red VIP’s en red gevallen kameraden door ze naar het extractiepunt te brengen.
  • EEN NIEUW RAS VAN VIJAND: Een diverse groep vijanden van krachtige nieuwe uitheemse soorten tot de ADVENT, handhavers van het buitenaardse regime, bieden een duidelijke tactische uitdaging.
  • ONDERZOEK, ONTWIKKELEN EN UPGRADE: configureer en bouw kamers op de Avenger om XCOM nieuwe mogelijkheden op het slagveld te geven. Gebruik je wetenschappers en ingenieurs om wapens en bepantsering te onderzoeken, ontwikkelen en upgraden om aan jouw favoriete tactieken te voldoen.
  • ELKE MISSIE IS EEN UNIEKE UITDAGING: Ga op missies over de hele wereld, van wildlanden tot het hart van de door buitenaardsen gecontroleerde megasteden, tot de diepten van buitenaardse installaties. Er zijn vrijwel oneindige combinaties van kaarten, missies en doelen.
  • BETROKKEN IN HEAD-TO-HEAD MULTIPLAYER: Mix-and-match squadrons van mensen en buitenaardse wezens en strijd tegen elkaar op willekeurig gegenereerde kaarten.

Beide games worden ongetwijfeld binnenkort officieel aangekondigd voor de Nintendo Switch door hun uitgevers.

Ad