Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire komt op 8 April 2021

Eastasiasoft onthulde Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire – die op 8 april 2021 in de Nintendo Switch eShop verschijnt voor $ 5,99 USD. In het spel kunnen spelers meer dan 100 tegelpatronen aanpakken om 9 meisjes in verschillende outfits te verkleden!

Over Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire

Wat is er meer lonend in een spelletje solitaire dan bij elke overwinning schattige meisjes voor je te laten kleden?

In deze bijgewerkte en ietwat ondeugende versie van de tegel-matching klassieker, zal het leegmaken van het bord nieuwe outfits voor je vrouwelijke metgezellen ontgrendelen, die allemaal kunnen worden bekeken in de aantrekkelijke kleedkamer-modus. Ontmoet 7 Pretty Girl-personages en 2 verborgen gasten naarmate je verder komt!

Heerlijk! Pretty Girls Mahjong Solitaire is eenvoudig maar uitdagend. Combineer tegelsparen om ze te laten verdwijnen, maar wees voorzichtig en plan strategisch, zodat je niet op een dood spoor komt!

De tegels worden elke keer dat je speelt geschud om elke sessie leuk en onvoorspelbaar te houden. Met meer dan 100 lay-outs en willekeurige patronen is er altijd een reden om terug te komen voor meer tegel-matching en fanservice!

Functies:

  • Match tegels en versla de klok om elke ronde weg te spelen.
  • Onthul nieuwe kostuums naarmate je vordert!
  • Ontmoet 9 meisjes, allemaal geuit in het Japans.
  • Bekijk personages en outfits in de kleedkamer.
  • Geniet van onbeperkte herspeelwaarde met meer dan 100 tegelpatronen!
Ad

2 antwoorden op “Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire komt op 8 April 2021”