Devil May Cry 3 Special Edition aangekondigd

Capcom heeft Devil May Cry 3 Special Edition aangekondigd, de derde Devil May Cry-game die op 20 februari 2020 naar Nintendo Switch komt.

De game is digitaal beschikbaar voor USD 19,99 wanneer hij volgend jaar in de Nintendo eShop wordt uitgebracht. De Special Edition introduceert Vergil als een speelbaar personage en 9.999 verdiepingen van de overlevingsmodus “Bloody Palace”.

Stijlvol Slay the Seven Hells-leger en ervaar het verhaal van de beruchte demon-jager Dante in het favoriete favoriete stijlvolle actiespel Devil May Cry ™ 3 Special Edition, beschikbaar voor digitale download op het Nintendo Switch ™ -systeem op 20 februari 2020 voor MSRP $ 19,99 .


Let op: Oude 2007 trailer

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Devil May Cry 3 dient als een prequel voor de iconische actieserie, die zich jaren vóór de originele Devil May Cry ontvouwde met een jongere versie van Dante. Dit oorsprongsverhaal onderzoekt de reis die leidt naar en culmineert in Dante’s confrontatie met zijn tweelingbroer, Vergil, die een poort naar het demonische rijk wil openen.

Dante moet zijn kenmerkende zwaard Rebellion en dubbele pistolen Ebony en Ivory gebruiken om Vergil te stoppen en te voorkomen dat de wereld door demonen wordt aangetast. Onderweg zullen spelers inzicht krijgen in vele aspecten van de serie vanaf de eerste ontmoeting met fan-favoriete Lady, evenals het begin van de winkel van Dante en de oorsprong van de serienaam.

Devil May Cry 3 zette het handelsmerk van de serie voort voor intense, non-stop actie met flair, terwijl het nieuwe op “stijl” gebaseerde vechtsysteem introduceerde met zes selecteerbare opties, waaronder Swordmaster en Gunslinger die de gameplay veranderen. Elke stijl heeft zijn eigen reeks functies, en spelers kunnen hun favoriete stijl versterken voor verhoogde speciale aanvalsmogelijkheden, waardoor een extra niveau van strategie aan de actie wordt toegevoegd. Devil May Cry 3 introduceerde ook de mogelijkheid om te schakelen tussen de momenteel uitgeruste wapens ter plaatse voor extra gevechtsvrijheid.

Devil May Cry 3 Special Edition brengt het volledige stijlvolle actiepakket naar de Nintendo Switch, met de toevoeging van Vergil als een speelbaar personage en de 9.999 verdiepingen van de overlevingsmodus “Bloody Palace”. De handheld-modus van het systeem biedt de extra flexibiliteit om voor het eerst onderweg te spelen. Devil May Cry en Devil May Cry 2 zijn momenteel elk beschikbaar voor digitale download op Nintendo Switch voor MSRP $ 19,99 voor fans die nu meteen willen beginnen met de stijlvolle actie voor het zoeken naar demonen.

Ad