Disgaea 5 Complete succesvol – wereldwijd 200.000+

Disgaea 5 Complete succesvol – wereldwijd 200.000+

Nippon Ichi is meer dan blij met de verkoopresultaten van Disgaea 5 Complete!
De Japanse strategy RPG Disgaea 5 Complete is op de Nintendo Switch wereldwijd meer dan 200.000 keer verkocht.

Dit deelt de president van ontwikkelaar Nippon Ichi, Sohei Niikawa, met veel plezier mee. De resultaten zorgen ervoor dat ook volgend jaar de Nintendo Switch een van de platformen is waar de developer nieuwe IP’s en vervolgen op zal gaan uitbrengen.

Publisher NIS America houdt volgende maand een persevenement. Het zou kunnen dat daar nieuwe Switch-titels aangekondigd worden, maar het kan echter ook om lokalisaties gaan van Japanse games.

Disgaea 5 Complete verscheen 26 mei 2017 op de Nintendo Switch.

Over Disgaea 5 Complete

Duik de Netherworlds in en geef je vijanden ervan langs in Disgaea 5 Complete, een belachelijk spectaculaire turn-based RPG vol strategische elementen voor de Nintendo Switch!

Een nieuwe, kwaadaardige Overlord met de naam Void Dark is van plan om de talloze Netherworlds te onderwerpen. De jonge, zelfverzekerde demon Killia neemt zich voor om de heerschappij van Void Dark te ondermijnen. Neem de leiding over Killia en zijn rebellenleger om wraak te nemen en de demonische heerser van de troon te stoten.

Ontdek het unieke karakter van de Disgaea-serie en maak kennis met de vrijwel eindeloze mogelijkheden om te spelen en de game aan te passen. Met Magichange kun je monsters omtoveren tot wapens, je personages kunnen niveau 9999 bereiken door genoeg te trainen en in Item World kun je je voorwerpen krachtiger maken. Daarnaast kun je in bijvoorbeeld de Dask Assembly je stem uitbrengen om te laten weten tot welke nieuwe levels je toegang wilt krijgen.

En dat is nog maar het begin!

video