Eerste 5 minuten Odium To The Core

Benieuwd naar de bizarre werelden van Odium naar de kern? NintenDaan heeft wat beelden neergezet zodat je nu de opening 5 minuten kunt bekijken.

Odium To The Core

Leid Odium door gevaarlijke en intense muziekgevoede levels om te vechten tegen de verspreiding van corruptie. Bereik de kern en red de wereld!

Houd de balans om valstrikken en vijanden te vermijden en beweeg door nauwe doorgangen. Versla uitdagende bazen en ontdek het verhaal achter de corruptie van Odium’s wereld.

Kenmerken:

  • Regeling met één knop: de gameplay-mechanica is extreem eenvoudig. Houd vast om omhoog te gaan, laat los om naar beneden te gaan. De bedieningselementen zijn gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen.
  • Op muziek gebaseerd: Originele soundtrack speciaal gemaakt voor elk niveau. Voel de mix van D & B en jungle-muziek op de achtergrond.
  • 15 Uitdagende levels: vermijd vallen, vijanden en confronteer gevaarlijke bazen in een snel tempo.
  • Nachtmerrie-modus: probeer de niveaus te verslaan zonder controlepunten of lichtbollen. Meer vallen zullen op de loer liggen in de extreem smalle doorgangen.
  • Unieke monochromatische kunststijl: Geniet van het uitzicht op de prachtige maar donkere wereld van Odium en ontdek het verhaal in korte geanimeerde tussenfilmpjes.
  • Ontdek de geheimen: ontdek de geheimen om maatwerkopties te ontgrendelen.

Odium to the Core is nu beschikbaar in de eShop voor $ 4,99 USD.

Daarnaast krijgen eigenaars van Astro Bears Party, Robonauts, BRAWL, Pirates: All Aboard !, One Strike, Coffee Crisis of Escape Doodland 50% extra korting.

Ad