Final Fantasy IX – Fysieke editie unboxing

De enige fysieke release voor Azië van Final Fantasy IX voor Nintendo Switch is beschikbaar en het NintendoSoup-team was erg trots om een ​​snelle unboxing te delen!

Een korte showcase van de voorkant, achterkant en rug van de doos, samen met een nadere blik op de fysieke gamecartridge. We bekijken ook enkele korte momenten van de opening van de game – waarin prinses Garnet wakker wordt uit een paar duistere dromen …

Over Final Fantasy IX

FINAL FANTASY IX heeft sinds de release in 2000 meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en keert trots terug op de Nintendo Switch ™!

Beleef het avontuur opnieuw met personages en vooraf gerenderde films in high definition, evenals een nieuw boostersysteem met een selectie van verschillende modi zoals “hoge snelheid” of “geen ontmoetingen”!

Zidane en de Tantalus Theatergroep hebben prinses Garnet, de erfgenaam van Alexandrië, ontvoerd. Tot hun verbazing verlangde de prinses er echter naar uit het kasteel te ontvluchten. Door een reeks van ongewone omstandigheden vallen zij en haar persoonlijke bewaker, Steiner, bij Zidane in en gaan op een ongelooflijke reis.

Onderweg ontmoeten ze onvergetelijke personages als Vivi en Quina en leren ze over zichzelf, de geheimen van het Kristal en een kwaadaardige kracht die hun wereld dreigt te vernietigen.

Gameplay-functies

・ Mogelijkheden

Leer nieuwe vaardigheden door items uit te rusten. Als ze volledig onder de knie zijn, kunnen deze vaardigheden zelfs worden gebruikt zonder items uit te rusten, waardoor bijna eindeloze aanpassingsmogelijkheden mogelijk zijn.

・ Trance

Vul je trancemeter terwijl je treffers in de strijd tegenkomt. Als ze volledig zijn opgeladen, gaan je personages in de Trance-modus, waardoor ze krachtige nieuwe vaardigheden krijgen!

・ Synthese

Laat items nooit verloren gaan. Combineer twee items of uitrustingsstukken samen en maak betere, sterkere items!

・ Minigames

Of het nu Chocobo Hot and Cold, Jump Rope of Tetra Master is, er zijn genoeg minigames om van te genieten als je niet van plan bent de wereld te redden. U kunt zelfs speciale itembeloningen verdienen!

Extra functies

・ 7 game-boosters inclusief hoge snelheid en geen ontmoetingsmodi

・ Automatisch opslaan

・ High-definition films en personagemodellen

Ad

Eén reactie op “Final Fantasy IX – Fysieke editie unboxing”