Final Fantasy X/X-2 HD Remaster – Launch Trailer

Om de lancering van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster op Nintendo Switch te vieren, heeft Nintendo of America een launch trailer uitgebracht voor de game.

Over Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster is nu verkrijgbaar bij winkels in Noord-Amerika.

FINAL FANTASY X vertelt het verhaal van een sterrenblitzball-speler, Tidus, die reist met een jonge en mooie summoner genaamd Yuna op haar zoektocht om de wereld van Spira te redden van een eindeloze cyclus van vernietiging die werd aangericht door de kolossale dreiging Sin.

FINALE FANTASIE X-2 keert terug naar de wereld van Spira twee jaar na het begin van de Eeuwige Rust. Nadat ze een mysterieus maar vertrouwd beeld in een bol heeft gekregen, wordt Yuna een Sphere Hunter en begint ze samen met haar metgezellen Rikku en Paine aan een zoektocht over de hele wereld om de antwoorden op het mysterie te vinden.

Dompel jezelf onder in de wereld van Spira terwijl je geniet van meer dan 100 uur gecombineerde gameplay over de twee klassieke titels.

Het verhaal van Tidus & Yuna is nu beschikbaar op Nintendo Switch. FINAL FANTASY X / X2 HD Remaster bevat FINAL FANTASY X, FINAL FANTASY X Eternal Calm, FINAL FANTASY X-2, FINAL FANTASY X-2 LAATSTE MISSIE, Credits & Bonus Audiodrama.

Ad