Limited Run Games – Fysieke edities van Chasm, 9 Oktober

Limited Run Games heeft bevestigd dat pre-orders voor fysieke exemplaren van de platformgame Chasm beginnen op 9 oktober 2020 (10.00 uur ET).

Bovendien onthulde de uitgever dat er een Collector’s Edition-bundel van $ 69,99 USD voor de game is uitgegeven – die extra’s zal bevatten zoals een soundtrack met vier schijven, een vogel bekend knuffel, een kunstboek en meer!

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

Over Chasm

Welkom bij Chasm, een actie-avonturenspel waarin je een nieuwe rekruut speelt die je eerste missie voor het Guildean Kingdom uitvoert.

Blij om je waarde als ridder te bewijzen, volg je vreemde geruchten dat een mijn die van vitaal belang is voor het koninkrijk, is gesloten. Maar wat je ontdekt in het mijnstadje is erger dan je je had voorgesteld: de stadsmensen zijn verdwenen, ontvoerd door bovennatuurlijke wezens die uit de diepte opduiken.

Eervol om het mysterie op te lossen en de vrede in het koninkrijk te herstellen, begin je aan een episch avontuur met dodelijke gevechten tegen sluwe monsters, verkenning van oude catacomben en kastelen en krachtige nieuwe uitrusting die bij elke beurt verborgen is. </ p >

Hoewel het algemene verhaal voor alle spelers hetzelfde is, zal de reis van je held uniek zijn: elk van de kamers is met de hand ontworpen en achter de schermen voegt Chasm deze kamers samen tot een unieke wereld kaart die van jou zal zijn.

Ad