One Finger Death Punch 2 – Eerste 15 minuten

One Finger Death Punch 2 – Eerste 15 minuten

Wil je een meester in vechtsporten worden in One Finger Death Punch 2? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 15 minuten bekijken.

video

Over One Finger Death Punch 2

De snelste vechter ter wereld is terug. Ervaar filmische kung-fu in de meest epische stickman-jager ooit gemaakt. Trouw aan het origineel speel je met slechts twee knoppen.

  • Eenvoud tot in de perfectie.
  • Om in bursts te spelen.
  • Per ontwerp is er geen verhaal.
  • Alleen gekke kung-fu.

Je bent omsingeld, in de minderheid en moet elk wapen gebruiken dat je te pakken kunt krijgen om je tegenstanders te ontmantelen in een vlaag van kungfu. Dat is de essentie van OFDP2, ‘s werelds snelste vechter. Het beschikt over de originele OFDP’s unieke tweeknopsmechanica die we de afgelopen vijf jaar hebben geperfectioneerd. Snelheid en precisie zijn de sleutel in deze wervelwind die razernij vecht, terwijl spelers controle houden over de 26 verschillende ontgrendelbare vaardigheden, hectische gameplay en klassieke kung fu-geïnspireerde animaties.

AANVAL LINKS of AANVAL RECHTS

We willen laten zien dat een vechtspel complex kan zijn zonder lastige knopcombinaties. Zodra spelers de tutorial-niveaus hebben voltooid en de basis leren, zullen ze zien dat dit het meest intense spel met twee knoppen is dat ooit is gemaakt.

Met 1000 verschillende beschikbare animaties is letterlijk alles mogelijk – vooral wanneer spelers elk van de 26 beschikbare vaardigheden ontgrendelen. Het gelijktijdig beschikbaar hebben van deze vaardigheden is een grote ontwerpuitdaging die de kern omvat van wat OFDP2 probeert te bereiken. Het zien van het spel met alle 26 vaardigheden is een spektakel uniek voor OFDP2. 

We hebben deze game gebouwd als paletreiniger tussen andere games in je bibliotheek. Het is ontworpen om zo snel mogelijk een adrenalinekick te leveren.

One Finger Death Punch 2 komt op 26 februari 2020 naar de Switch eShop voor $ 8,99 USD.