Pew Paw komt uit op 12 Juni

De Nintendo Switch eShop is geüpdatet met een nieuwe aanbieding voor Pew Paw, die op 12 juni 2020 wordt gelanceerd voor $ 6,99 USD.

In het twin-stick shooter-spel zien spelers als de enige menselijke overlevende van een monsterlijke apocalyps – samen met hun hond!

Over Pew Paw

Jij en je hond zijn de enige overlevenden van een zombie-apocalyps. Houd het zo!

Gelukkig heb je een derde teamgenoot: een oud machinegeweer dat je kunt upgraden voor meer razernij met twee stokjes! Je moet de besmette stad doorzoeken op items die nodig zijn om nieuwe onderdelen voor je wapen te maken en de schade, precisie, schietsnelheid, munitiecapaciteit te verbeteren …

De kaart wordt willekeurig gegenereerd elke keer dat je speelt, maar altijd vol met zombies met verschillende vaardigheden en uitrusting. Sommigen schieten raketten, sommigen proberen je te bedwelmen, sommigen plaatsen vervelende mijnen op de grond … en dan zijn er ook nog de eindbazen, maar dat willen we je liever niet verwennen.

Nauwkeurigheid en snelheid zijn nodig om deze verdomde wezens te overwinnen. Maar misschien ben je overweldigd en daarom moet je ook op zoek naar nieuwe pantserkostuums en deze upgraden.

Last but not least zal je trouwe hond je de weg wijzen naar nieuwe munitie en HP-dozen die klaar staan ​​om opgehaald te worden.

Vriendelijke tip: rommel niet met de grafstenen op de begraafplaats als je Death (letterlijk) niet wilt ontmoeten.

Pew Paw-functies:

  • Twin-stick top-down schietactie
  • 100+ items om nieuwe wapenonderdelen te maken
  • Verschillende soorten zombies om te verslaan
  • Eindbazen, ontvang een beloning voor hun hoofd!
  • Gepantserde pakken om te vinden en te upgraden
  • Willekeurig gegenereerde levels met geheimen en bonussen
Ad