Pokemon Unite – Google Play Best Of 2021 Users’ Choice Award winnaar in meerdere regio’s

Google heeft de winnaars aangekondigd van hun Google Play Best of 2021-awards, die de beste apps en games op het platform erkennen. Een van de winnaars dit jaar was Pokemon Unite.

TiMi Studios MOBA-game is gebaseerd op de Pokemon-serie. De game werd geselecteerd als een van de winnaars van de Best Game-prijs naast League of Legends: Wild Rift en MARVEL Future Revolution, evenals de Users’ Choice Award en de Best Game Changers-prijs in meerdere regio’s. Om dit te vieren ontvangen alle spelers van 1 tot 7 december Aeos Tickets.

Gezien de lauwe ontvangst van Pokemon Unite toen het voor het eerst werd aangekondigd, zal dit nieuws waarschijnlijk een aangename verrassing zijn voor fans die sindsdien zijn gaan genieten van het spelen van het spel. Het zal interessant zijn om te zien of de game het momentum kan vasthouden naarmate we volgend jaar ingaan.

Over Pokemon Unite

Samen een team en versla de oppositie in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is de sleutel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon evolueren, en de Pokémon van het andere team uitschakelen om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er komen regelmatig nieuwe stijlen bij!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: speel met trainers over de hele wereld op het Nintendo Switch-systeem of op een compatibele smartphone dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.
Ad