Star Fox 2, Kirby Super Star, Breath Of Fire 2 een meer beschikbaar via Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen nu Star Fox 2, Kirby Super Star, Breath Of Fire 2 en Super Punch Out ervaren !! voor de SNES – samen met Crystalis en Journey to Silius voor de NES.

Een korte update voegt de games toe aan de bibliotheken, dus aarzel niet om online te gaan en deze titels een kans te geven!

SNES toevoegingen

Star Fox ™ 2

Deze 3D-rail-shooter en tweede aflevering van de Star Fox-serie werd voor het eerst ontworpen voor de Super NES, maar bleef uitgebracht totdat het in 2017 verscheen op het Super Nintendo Entertainment System ™: Super NES Classic Edition-systeem. Dit keer staat Emperor Andross op een kruistocht om het Lylat-systeem en het Star Fox-team zelf te veroveren. Na lang wachten is Star Fox terug in actie.

Super Punch-Out !! ™

Met de strakke gameplay en humor waar de serie om bekend staat, ziet dit vervolg op de NES-klassieker Little Mac terugkeren naar de ring met de riem van de World Video Boxing Association opnieuw op het spel.

Kirby Super Star ™

Die vreselijke koning Dedede is er weer mee bezig – hij heeft al het eten in Dream Land gestolen. Het is aan Kirby om het terug te krijgen en uiteindelijk te voorkomen dat Popstar wordt overgenomen. Er is nooit een saai moment terwijl Kirby stormt, vliegt en vecht!

Breath of Fire II

Speel 500 jaar na het origineel en neem de rol aan van Ryu, het laatste lid van de Dragon Clan. Een cast van ongewone en opwindende metgezellen vergezellen je in je avonturen in een wonderlijk land vol magie en mysterie.

NES toevoegingen

Crystalis

Een episch verhaal voor actie-RPG-fans is klaar om te ontplooien. Stel in een wereld waar de beschaving in puin ligt, de jonge hoofdpersoon ontwaakt uit cryogene slaap en het avontuur begint. Verzamel het zwaard van de wind en waag je in het onbekende.

Journey to Silius

Ga met Jay mee op zijn vlucht- en pistoolmissie en schakel het mechanische leger uit dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Versla eindeloze golven aanvalsrobots en vervul de droom van zijn vader om een ​​ruimtekolonie in het Silius-zonnestelsel te ontwikkelen.

Ad

3 antwoorden op “Star Fox 2, Kirby Super Star, Breath Of Fire 2 een meer beschikbaar via Nintendo Switch Online”